Dlouho to vypadalo, že slávistická juniorka postoupí do kýženého semifinále Trofeo Dossena. Nakonec se tým Michala Petrouše ale neraduje. Sešívaní sice porazili Novaru 3:2, ve druhém zápase skupiny ale Albinoleffe porazilo Parmu 4:2. 

"> Obrovská smůla! Sešívaní do semifinále Trofeo Dossena nakonec nepostoupili | SK Slavia Praha
Více

Obrovská smůla! Sešívaní do semifinále Trofeo Dossena nakonec nepostoupili

<p> <span style="color: rgb(77, 77, 77); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 15px; text-align: left; ">Dlouho to vypadalo, že sl&aacute;vistick&aacute; juniorka postoup&iacute; do k&yacute;žen&eacute;ho semifin&aacute;le Trofeo Dossena. Nakonec se t&yacute;m Michala Petrou&scaron;e ale neraduje. Se&scaron;&iacute;van&iacute; sice porazili Novaru 3:2, ve druh&eacute;m z&aacute;pase skupiny ale Albinoleffe porazilo Parmu 4:2.&nbsp;</span></p>

ITÁLIE/CREMA - Dlouho to vypadalo, že slávistická juniorka postoupí do kýženého semifinále Trofeo Dossena. Nakonec se tým Michala Petrouše ale neraduje. Sešívaní sice porazili Novaru 3:2, ve druhém zápase skupiny ale Albinoleffe porazilo Parmu 4:2. 

Pokud chtěli slávisté postoupit, museli vyhrát o více gólů než právě Albinoleffe, se kterým v prvním zápase remizovali 1:1. Slavia se dostala velmi v zápase s Novarou velmi rychle do vedení. První branku vstřelil Hrubý, následně přidal další branku Žák. Domácí sice vyrovnali, ale dvoubrankové vedení na stranu Slavie vrátil Červenka. 

Po přestávce Novara vyrovnala a hlavně Albinoleffe šlo do dvoubrankového vedení a nakonec se radovalo z postupu. Slávisté měli stejně bodů, ale horší, respektive vyrovnané skóre.

Slavia B - Novara 3:2 (3:1)
Branky: 
3. Hrubý, 9. Žák, 32. Červenka - 11. Maggio, 40.+2. Farago

Slavia B: Hrubeš - Mikula, Brůžek, Malcharek, Smolák, Šittich, Mac, Hrubý, Bazal, Žák, Červenka

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články