Adauto je v Praze | SK Slavia Praha
Více

Adauto je v Praze

Slávistický útočník Evandro Adauto Da Silva se vrátil z Brazílie. Fotbalista přistál na letišti v Ruzyni ve čtvrtek večer krátce po osmnácté hodině. Po příletu do Prahy Adauto odjel do svého bytu ve Vršovicích a již zítra se bude hlásit na tréninku Josefu Csaplárovi. „Těšíme se na něj, uvidíme, jak bude vypadat,“ nechal se slyšet kouč Slavie...
Slávistický útočník Evandro Adauto Da Silva se vrátil z Brazílie. Fotbalista přistál na letišti v Ruzyni ve čtvrtek večer krátce po osmnácté hodině. Po příletu do Prahy Adauto odjel do svého bytu ve Vršovicích a již zítra se bude hlásit na tréninku Josefu Csaplárovi. „Těšíme se na něj, uvidíme, jak bude vypadat,“ nechal se slyšet kouč Slavie.

Adauto se zranil v průběhu zimní přípravy. Těsně před přátelským zápasem proti německému Regensburgu si hráč naštípl na tréninku kotník a kluboví doktoři mu oznámili, že si tři týdny nuceně odpočine. Přestože brazilský forvard odložil koncem února berle, zdravotní komplikace přetrvávaly, a tak Adauto odletěl začátkem března do své vlasti, kde se podrobil menšímu operačnímu zákroku.

Útočník se v Brazílii po operaci věnoval především rehabilitaci. Chodil do posilovny a cvičil se svým fyzioterapeutem. „Teď už se cítím dobře,“ řekl Adauto krátce po příletu. „ Musím hodně trénovat a nabrat sílu. Konečně si taky kopnu do míče,“ pokračoval.

Vedle balónu se hráč nemůže dočkat ani na setkání se svými spoluhráči. „Dlouho jsem je neviděl, hodně se těším,“ prohlásil Adauto, kterého však stejně jako ostatní zasáhla zpráva o vážné nemoci Václava Kolouška. „Nemůžu tomu uvěřit, doufám, že se brzo uzdraví,“ vzkazuje fotbalista.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články