Slavia se zajímá o maďarského útočníka | SK Slavia Praha
Více

Slavia se zajímá o maďarského útočníka

Manažer A-týmu Josef Jinoch se v pátek sešel s útočníkem Pavlem Kukou, kterému končí současný kontrakt k 30.6. tohoto roku. O tom, zda v mužstvu bude, nebo nebude pokračovat, se nerozhodlo. „Mluvili jsme spolu, sejdeme se znovu příští týden,“ řekl Jinoch...
Manažer A-týmu Josef Jinoch se v pátek sešel s útočníkem Pavlem Kukou, kterému končí současný kontrakt k 30.6. tohoto roku. O tom, zda v mužstvu bude, nebo nebude pokračovat, se nerozhodlo. „Mluvili jsme spolu, sejdeme se znovu příští týden,“ řekl Jinoch.

Stejně tak ještě není zřejmé, zda budou ve Slavii nadále působit bratři Doškové, kterým vyprší smlouvy také na konci června. „S oběma dlouhodobě jednáme o prodloužení. Zatím nastoupí do přípravy, ta začíná 14. června,“ uvedl Josef Jinoch.

Vzhledem k tomu, že není jisté složení útoku, usiluje Slavia o jeho posílení. „Sháníme kvalitní útočníky,“ potvrdil Jinoch. Klub se zajímá o maďarského Attilu Tököliho. Osmadvacetiletý dvaadvacetinásobný reprezentant působí v současnosti v týmu Ferencvárose Budapešť, který letos získal tamní pohár.

V Praze by se mohl Tököli potkat s krajanem Györgym Józsim. Jednadvacetiletému středopolaři po sezóně končí hostování ze Zalaegerszegu. „Máme zájem uplatnit opci na přestup. S hráčem jsme se na podmínkách kontraktu dohodli, nyní budeme kontaktovat Zalaegerszeg,“ uzavřel Jinoch.

Na odchodu do zahraničí není ze současného týmu trenéra Josefa Csaplára zatím nikdo. Slavia neobdržela žádnou nabídku.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články