Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Sigma Olomouc - Slavia „A“ dor. 3:1 (1:0), ČPP liga SD, sobota 12.6.2004
Branky Slavie: J. Marc

Slavia „B“ dor. – Bohemians Praha 1:1 (0:1), ČLSD, neděle 13.6.2004
Branky Slavie: Borovský
Sestava Slavie: Martin Šteiner – Lukáš Kindel, Petr Tlustý, Vojtěch Marek, Roman Švamberg /88. Josef Dvořák/ - Martin Prikner /46. Josef Komárek/, Tomáš Proskočil, Michal Kočí, Michal Held – Marek Borovský, Tomáš Brtna

Po výborném zápase na Meteoru jsme střelecké zlepšení nepotvrdili. Měli jsme více ze hry, ale nedokázali to vyjádřit gólově. To se naopak ve 25. minutě podařilo soupeři, který po chybách v naší defenzívě vstřelil první gól utkání.
Ve druhé půli jsme tlak ještě zvýšili a v 72. se nám podařilo vyrovnat. Brankář hostujícího celku hrubě chyboval a Borovský padáčkem poslal míč do sítě. V závěru zápasu si vypracovala šance obě mužstva, vítězství však ani jeden z týmů neurval.

Sigma Olomouc – Slavia „C“ dor. 3:3 (2:2), ČPP liga MD, sobota 12.6.2004
Branky Slavie: Vrzal, Suchý, Hladík
Sestava Slavie: Marek Boháč – Adam Rožánek, Radek Dejmek, Marek Suchý, Tomáš Marc – Jakub Vagrčka /69. Miroslav Pecka/, Martin Hladík /75. Pavel Kroupa/, Jiří Valenta, Tomáš Jablonský – Milan Černý, Ondřej Vrzal /50. Martin Kubec/
Nejlepší hráči: Jablonský, Černý

V divokém střetnutí jsme už po deseti minutách prohrávali 0:2. V úvodu jsme sice měli dvě tutovky, ale ty naši hráči nevyužili, a tak udeřil soupeř. Ten se trefil nejdříve po chybě Vrzala s Marcem a zanedlouho přidal další gól po kombinační akci. Slávisté nesložili zbraně a v 16. snížili. Po akci Jablonského se prosadil Vrzal. O šest minut později byl stav vyrovnaný. Na rohový kop Marce si naskočil Suchý a vyrovnal.
V 59. pronikl Hladík po pravé straně až do pokutového území a přízemní tečovanou střelou nás poslal poprvé v utkání do vedení. To jsme však neudrželi a v samotném zápasu o něj přišli.

Slavia „D“ dor. – Bohemians Praha 0:0, ČLMD, neděle 13.6.2004
Sestava Slavie: Petr Klejna – Lukáš Vácha, Lukáš Brhlík, Petr Kobler, Jan Sirový – Bořek Dočkal, David Sobíšek, Marcel Gecov, Jan Kovařík – Pavel Kroupa, Tomáš Mašanský

Utkání se odehrávalo mezi šestnáctkami. Kromě druhých dvaceti minut první půle jsme se proti soupeři nedokázali prosadit. Největší šanci si vytvořila Bohemka, ale Ježíkova rána z trestného kopu skončila na břevně.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články