Slavia remizovala s Górnikem Zabrze | SK Slavia Praha
Více

Slavia remizovala s Górnikem Zabrze

V sobotním přípravném duelu Slavia remizovala s polským mužstvem Górnik Zabrze 1:1. Červenobílí se ujali vedení ve 38. minutě zásluhou Tomáše Hrdličky. Krátce po přestávce se však soupeři podařilo vyrovnat. V neděli mají slávisté volno, v pondělí se vydají na soustředění do Nymburka...
V sobotním přípravném duelu Slavia remizovala s polským mužstvem Górnik Zabrze 1:1. Červenobílí se ujali vedení ve 38. minutě zásluhou Tomáše Hrdličky. Krátce po přestávce se však soupeři podařilo vyrovnat. V neděli mají slávisté volno, v pondělí se vydají na soustředění do Nymburka.

V prvním poločase vyrovnaného utkání proti rychlému a důraznému soupeři příliš šancí k vidění nebylo. Přesto se slávisté dokázali ve 38. minutě dostat do vedení. Adauto rozehrával přímý kop, jeho centr nadzvedl hlavou v pokutovém území Hrdlička a překonal brankáře. O jednobrankový náskok jsme ale čtyři minuty po přestávce přišli. Polský tým se prosadil po akci středem hřiště. Následně se dostal dvakrát k zakončení slávistický útočník Kuka, ale nedokázal přesně zamířit.

„Definitivně končí kondiční část přípravy. Nyní nastává období na dolaďování technicko-taktických věcí. Na soustředění v Nymburce se chceme zaměřit hlavně na kvalitu hry a výsledky,“ uvedl asistent Luděk Klusáček.

Slavia – Górnik Zabrze 1:1 (1:0)
Branky: 38. Hrdlička – 49. soupeř
Sestava: Černý – Došek (46. Kratochvíl), Chleboun, Bejbl, Sedláček (75. Táborský) – Piták (60. Lukeš), Gedeon, Švec, Hrdlička – Adauto (46. Kuka), Latka

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články