Béčko neuspělo v Příbrami | SK Slavia Praha
Více

Béčko neuspělo v Příbrami

V desátém kole ČFL prohrála slávistická juniorka na hřišti rezervního týmu Příbrami 1:3. Jedinou branku Slavie vstřelil krátce po přestávce Kratochvíl z penalty.
V desátém kole ČFL prohrála slávistická juniorka na hřišti rezervního týmu Příbrami 1:3. Jedinou branku Slavie vstřelil krátce po přestávce Kratochvíl z penalty.

První poločas nám vůbec nevyšel, mladým fotbalistům Slavie scházelo zejména nasazení. Příbram byla nebezpečnější a svou převahu dokázala využít ve 27. minutě, kdy se prosadil bosenskohercegovinský Hiroš. Slávisté se do šancí příliš nedostávali. Nejvážněji zahrozil Siniša Gagula, ale na rozdíl od svého krajana v dresu soupeře nebyl úspěšný a gólman jeho hlavičku lehce chytil.

Krátce po přestávce se nám podařilo vyrovnat. Střídající Bálek se dostal ke střele a míč z branky vytěsnil za cenu ruky domácí obránce. Nařízenou penaltu proměnil Kratochvíl. O několik minut později jsme však inkasovali podruhé. Z přímého kopu se trefil Martinčík. Slávisté mohli znovu srovnat. Sláma ale své sólo nezakončil a Bálek hlavou minul branku. Vyvrcholením nekvalitní hry Slavie byla patnáct minut před koncem branka na 1:3 v podání Jendruščáka, který dokázal obejít pět hráčů i brankáře.

„První půli jsme prospali. V naší hře se znovu objevily chyby, nedůraz v osobních soubojích, kritizování výroků rozhodčích a nesoustředěnost na hru. Z toho vyplývají zahozené šance. Když jsme se po přestávce dostali zpátky do hry, inkasovali jsme hloupý gól,“ uvedl trenér Pavel Trávník.

Příbram B – Slavia B 3:1 (1:0)
Branky: 27. Hiroš, 50.Martinčík, 73. Jendruščák – 47. Kratochvíl
Sestava Slavie: Slavík – Parys (46. Bálek), Chleboun, Gagula, Studík – Sláma, Kratochvíl (67. T. Dubský), Vondráček (57. Kalivoda), Bauer – Hrdlička, Fořt

Tabulku ČFL zobrazíte kliknutím zde.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články