První duel přípravy Slavia vyhrála | SK Slavia Praha
Více

První duel přípravy Slavia vyhrála

PRAHA - V úvodním utkání skupiny A na turnaji Tipsport Cup na umělé trávě v Xaverově slávisté zvítězili nad Blšany jasně 3:0. Skóre otevřel severoirský útočník Paul Munster, dvě branky přidal záložník Karel Piták. Slavii se v zápase dařilo, měla navrch a svého soupeře přehrávala.
PRAHA - V úvodním utkání skupiny A na turnaji Tipsport Cup na umělé trávě v Xaverově slávisté zvítězili nad Blšany jasně 3:0. Skóre otevřel severoirský útočník Paul Munster, dvě branky přidal záložník Karel Piták. Slavii se v zápase dařilo, měla navrch a svého soupeře přehrávala. Kouč Csaplár poslal do hry silnou sestavu a během střetnutí dal postupně šanci i dalším hráčům. Fotbalisté si při odchodu ze hřiště vysloužili potlesk asi tisícovky diváků. Záznam duelu můžete sledovat od 16:45 na druhém programu České televize.

„Přestože jsme měli horší vstupy do obou poločasů, utkání jsme zvládli a měli ho pod kontrolou. Jsme spokojení s výsledkem i výkonem,“ uvedl asistent trenéra Martin Hřídel. Hned po zápase odjelo mužstvo na týdenní soustředění do Jizerských hor.

Zápas si pochvaloval záložník Karel Piták. „Bylo to vyvrcholení náročného týdne, těšili jsme se. Nakonec to bylo vcelku kvalitní utkání, mohli jsme se trefit i víckrát. Důležité je, že jsme žádný gól nedostali,“ prohlásil Piták. Za dvě vstřelené branky slávistický středopolař žádnou chválu nepřijímal. „To je zásluha celého mužstva, vždyť jsem obě dával do prázdné brány,“ ocenil své spoluhráče mistr Evropy do jednadvaceti let, který se už těší do Jizerských hor. „Bude to zajímavé. Trenér nás po horách určitě pěkně prožene, alespoň nabereme fyzičku,“ říká s úsměvem Piták.

Průběh střetnutí

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články