Slavia má zájem o Černocha i Sowunmiho | SK Slavia Praha
Více

Slavia má zájem o Černocha i Sowunmiho

PRAHA – Slavia má zájem o útočníky Martina Černocha z Plzně a Thomase Sowunmiho z týmu Ferencvároš Budapešť. V nejbližších dnech se rozhodne, zda červenobílé posílí. Na odchodu jsou naopak Milan Zachariáš, Vladimír Bálek a Tomáš Hašler, kteří budou do konce roku hostovat ve druholigovém Xaverově...
PRAHA – Slavia má zájem o útočníky Martina Černocha z Plzně a Thomase Sowunmiho z týmu Ferencvároš Budapešť. V nejbližších dnech se rozhodne, zda červenobílé posílí. Na odchodu jsou naopak Milan Zachariáš, Vladimír Bálek a Tomáš Hašler, kteří budou do konce roku hostovat ve druholigovém Xaverově.

Maďarskému útočníkovi nigerijského původu Thomasi Sowunmimu nabídli slávisté smlouvu. O podmínkách kontraktu předběžně jednali i s manažerem Martina Černocha. Zda předloží nabídku i slovinskému brankáři Aleksanderu Šeligovi, se rozhodne. „Aleksander za nás odehrál jenom jeden zápas proti druholigovému německému Offenbachu, kdy nemusel téměř zasahovat. Jeho manažer nám poslal DVD s jeho zápasy. Ještě uvidíme,“ řekl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment. Všechny tři fotbalisty klub testoval na soustředění ve Francii.

Angažování mladoboleslavského gólmana Miroslava Millera se zatím jeví jako nereálné. „Nároky Mladé Boleslavi jsou zatím přehnané,“ podotkl Kliment. Slávisté nadále usilují o Milana Ivanu ze Slovácka. „Stále jednáme o hostování. Do konce týdne by se to mělo dořešit.“

Obránce Miroslav Holeňák, o kterého měl zájem řecký Panionios, zůstává zatím ve Slavii. Hráč chce nadále působit v pražském klubu.

V otázce Václava Kolouška nedošlo ke změně, obě strany nadále hledají způsob, jak ukončit Kolouškovo působení ve Slavii.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články