Slávisté děkují za skvělou podporu! | SK Slavia Praha
Více

Slávisté děkují za skvělou podporu!

BRUSEL - „Když celý stadión začal fandit, byl to pěkný hukot," řekl nám na bruselském letišti Karel Piták. Ochozy stadionu Constanta Vanden Stocka zaplnilo na osmnáct tisíc fandů převážně v barvách domácích fialek. "O to větší dík patří našim fanouškům, byli naprosto super. Jejich podporu jsme neustále slyšeli," dodal náš záložník, který si přeje, aby v odvetě byla výrazná výhoda domácího prostředí na naší straně. „Snad už konečně bude na Strahově vyprodáno, a lidi nás poženou dopředu."
„Když celý stadión začal fandit, byl to pěkný hukot," řekl nám na bruselském letišti Karel Piták. Ochozy stadionu Constanta Vanden Stocka zaplnilo na osmnáct tisíc fandů převážně v barvách domácích fialek. "O to větší dík patří našim fanouškům, byli naprosto super. Jejich podporu jsme neustále slyšeli," dodal náš záložník, který si přeje, aby v odvetě byla výrazná výhoda domácího prostředí na naší straně. „Snad už konečně bude na Strahově vyprodáno, a lidi nás poženou dopředu."

Náš kotel si pochvaloval i Marek Suchý. „Trenéři nám zdůrazňovali, že máme být klidní, že nejde o život, že je to fotbal. Mně kromě toho pomohlo i super přivítání od fanoušků, hned jak jsme nastoupili na hřiště na rozcvičování," poděkoval jeden z našich nejlepších hráčů, který svůj výkon korunoval gólovou přihrávkou Lukáši Jarolímovi. „Viděl jsem ho nabíhat do volného prostoru, tak jsem mu to hodil," popsal nám bez velkých slov akci, která vedla k důležitému vyrovnání.

Ohněm centrů prošel v bruselském kotli náš brankář Matúš Kozáčik. „Měli spoustu standardek, to snad ani nešlo spočítat. Při první brance jsem si na míč sáhl, ale Goor byl přede mnou blízko, měl čas zamířit," zamrzelo slovenského gólmana. „Odehráli jsme ale slušný zápas, máme naději do odvety. Určitě se o to v Praze popereme."

„Fanouškům moc děkujem, takovou podporu jsme snad ani nečekali," vysekl poklonu fandům i Lukáš Jarolím. „Byli jste moc slyšet, bylo to na hřišti cítit, bylo to výborný."

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články