Gedeon odehrál devadesát minut | SK Slavia Praha
Více

Gedeon odehrál devadesát minut

KARLOVY VARY - Patrik Gedeon znovu hraje soutěžní fotbal. Nastoupil do poledního kola ČFL a na velice těžkém terénu dobrým výkonem pomohl našemu béčku ke třem bodům. Náš záložník absentoval od 10.září, kdy si v ligovém utkání v Plzni poranil koleno.
KARLOVY VARY - Patrik Gedeon znovu hraje soutěžní fotbal. Nastoupil do poledního kola ČFL a na velice těžkém terénu dobrým výkonem pomohl našemu béčku ke třem bodům. Náš záložník absentoval od 10. září, kdy si v ligovém utkání v Plzni poranil koleno.

Na to utkání asi jen tak nezapomenete, jak se vůbec vaše zranění stalo?
„Střílel jsem na branku, obránce mne zablokoval, netrefil vůbec míč... Rozhodčí nepískl ani faul, ale myslím, že to měl být faul i žlutá karta. Přetrhl jsem si postranní vaz v koleni. Tři týdny jsem měl sádru. Teď už naplno trénuji, trenér chtěl, abych odehrál nějaké zápasy, už jsem plánoval, že nastoupím v Příbrami. Tam to ale nevyšlo, mohli hrát jen dva hráči ze soupisky."

Dočkal jste se dnes, na pěkně zrádném terénu, neměl jste z toho trochu obavy?
„Chtěl jsem hrát, měl jsem velkou chuť. Ne, vůbec jsem se nebál. Jsem v pořádku."

Co říkáte výkonu juniorky, hráli velice poctivý fotbal, nemyslíte?
„Paráda, předvedli jsme výborný výkon. Petr Janda hrál perfektně, dal dva góly. I ostatní hráli dobře, například Milan Černý. Jsou všichni myslím ročník osmdesát osm, jsem o třináct let starší. Je vidět, že v sobě mají talent, jsou budoucí nadějí Slavie."

Milan Černý se s vámi vrátil po zranění a stejně jako Adauto dal rychlou branku...
„Měl v poháru ve Dvoře Králové smůlu, dostává se do toho, jen říkal, že potřebuje trochu dohnat kondici, ale to on určitě rychle dokáže."

V áčku se v záloze pěkně přiostřila konkurence, asi budete muset o místo v sestavě znovu bojovat...
„Určitě, ale já jsem rád, že to klukům jde, mají dobré výsledky. Já mohu naskočit na deset, patnáct minut. Když se bude dařit, mohu se tam ztratit. Hra je výborná, mám z toho radost, i když nehraju. Holt musím počkat, až se někdo vykartuje, ale nikomu to samozřejmě nepřeju." (úsměv)

Takže chuť ani v takové zimě nechybí...
„Je škoda, že už ČFL skončila, šel bych si zahrát i příští týden."

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články