Bez gólu se nevyhrává | SK Slavia Praha
Více

Bez gólu se nevyhrává

PRAHA - Slavia ztratila doma cenné dva body. V prvním poločase naskočilo do sestavy hned pět nových fotbalistů, mezi nimi byl i uzdravený Patrik Gedeon.
PRAHA - Slavia ztratila doma cenné dva body. V prvním poločase naskočilo do sestavy hned pět nových fotbalistů, mezi nimi byl i uzdravený Patrik Gedeon. „Vím, že fotbalově to ještě nebylo úplně stoprocentní, na druhou stranu jsem rád, že jsem vydržel odehrát šedesát minut, zdravotně to bylo v pohodě, koleno drží, je pevný,“ řekl nám po zápase. „Radost mi samozřejmě kazí to, že jsme zápas nevyhráli. V prvním poločase měly Blšany ještě síly, snažily se napadat naší rozehrávku, po střídání jim už síly došly a vypadalo to, že je otázkou času, kdy padne gól, bohužel nakonec nepřišel,“ posteskl si Gedeon. „Třeba hned po mém střídání měl Karel Piták šanci, to byla to trochu smůla, míč mu odskočil,“ vzpomněl si náš kapitán.

„Šancí jsme měli hodně, bylo to ale spíš o našem neumu, víc než o výkonu brankáře,“ nehledal výmluvy útočník Stanislav Vlček. „Nedali jsme gól, tak jsme nevyhráli, je to bohužel tak. První poločas jsme promarnili, v tom druhém jsme Blšany přehráli, ale míč jsme do sítě nedostali. Takové ztráty nás budou mrzet,“ povzdechl si Vlček, který si o střídání nežádal. „Cítím se dobře, snad to nám vyjde ve středu mnohem líp.“

„Máme náročný program, je to nápor na fyzičku, musíme ale i přes únavu bojovat,“ řekl Dušan Švento. „V první půli to nešlo, v té druhé jsme Blšany zavřeli na jejich polovině, branku jsme nedali, těžko říct, jestli to bylo jen o smůle,“ povzdechl si slovenský záložník.

„Když nedáme branku, tak uděláme brankáře mužem kola, nebo aspoň do ideální sestavy. Michal Daněk ale svůj tým dnes večer podržel,“ vzpomněl si na výkon blšanského gólmana Patrik Gedeon. „Nakonec nás podržel i Matúš Kozáčik, mohli se trefit, to už by ale bylo snad moc,“ uzavřel komentáře za nevydařeným utkáním náš záložník.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články