Hamburk bez holandských reprezentantů | SK Slavia Praha
Více

Hamburk bez holandských reprezentantů

PRAHA - Náš poslední soupeř ve skupině A Poháru UEFA přišel na dva měsíce o jednoho ze svých klíčových hráčů. Holandský reprezentant Rafael van den Vaart si v sobotním ligovém utkání proti FC Koln (HSV vyhrál 3:1) zlomil kotník a natáhl vazy v levém chodidle.
PRAHA - Náš poslední soupeř ve skupině A Poháru UEFA přišel na dva měsíce o jednoho ze svých klíčových hráčů. Holandský reprezentant Rafael van den Vaart si v sobotním ligovém utkání proti FC Koln (HSV vyhrál 3:1) zlomil kotník a natáhl vazy v levém chodidle. 22letý fotbalista rozhodl svým jediným gólem zápas v Sofii a skóroval i v domácím střetnutí proti Vikingu Stavanger.

Stop na dva zápasy v evropských pohárových soutěžích dostal i další nizozemský reprezentant ve službách bundesligového týmu Khalid Boulahrouz. Obránce byl vyloučen v zápase s AS Monakem za nesportovní chování.

Hamburk - Koln 3:1
Branky: 43. Atouba, 54. Lauth, 74. Barbarez - 58. Schlicke
HSV: Kirschstein - Mahdavikia, Demel, van Buyten, Atouba - Jarolim, Beinlich, Trochowski (75. Ziegler), van der Vaart (17. Laas) - Barbarez, Lauth (89.Takahara)
Utkání sledovala vyprodaná AOL aréna s 55 800 diváky.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články