V Edenu proběhl Svátek míčů | SK Slavia Praha
Více

V Edenu proběhl Svátek míčů

PRAHA - Martin Latka, Karel Piták, Dušan Švento a Lukáš Jarolím se v neděli odpoledne zúčastnili autogramiády, která se konala v rámci Svátku míčů Adidas. O podpisy našich...
PRAHA - Martin Latka, Karel Piták, Dušan Švento a Lukáš Jarolím se v neděli odpoledne zúčastnili autogramiády, která se konala v rámci Svátku míčů Adidas. O podpisy našich fotbalistů byl jako vždy velký zájem. Před hodinovým podpisováním si všichni popovídali s moderátorem pořadu Jaromírem Bosákem.

„Tak jsem slyšel, že jste byli na dovolené na horách," žertoval Bosák. „Byli, bylo to bezvadné, akorát z toho půlka mančaftu nemůže chodit," kontroval Latka. „Ale tvrdá příprava musí být," dodal už vážně. Karla Pitáka se Bosák zeptal na to, zda po náročném tréninku nebyla chuť na pivko. „No to možná byla, ale povolené to nebylo," odpověděl mu náš záložník.

V rámci odpoledne symbolicky předalo Hlavní město Praha tři a půl tisíce míčů Adidas, které věnovalo osmdesáti jedna mládežnickým oddílům. Turnaj dětských týmů vyhrála Krč. Tým osobností Real Top Praha sehrál utkání s mužstvem politiků.

Autorem dvou fotografií na konci této strany je mihaal.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články