Slavia remizovala s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

Slavia remizovala s Příbramí

PRAHA – V dalším utkání zimního poháru Tipsport Cup remizovala Slavia na umělé trávě v Edenu s Příbramí 1:1. Skóre otevřel v první půli příbramský Daniel Huňa, půlhodinu před koncem srovnal Matej Krajčík.
PRAHA – V dalším utkání zimního poháru Tipsport Cup remizovala Slavia na umělé trávě v Edenu s Příbramí 1:1. Skóre otevřel v první půli příbramský Daniel Huňa, půlhodinu před koncem srovnal Matej Krajčík. V zápase nastoupil i dánský útočník Sammy Youssuf, který je ve Slavii na testech. Červenobílí jsou v průběžné tabulce první, k postupu do semifinále jim stačí v sobotním derby s Bohemkou remizovat.

„Jsme ve fázi přípravy, kdy se dají některé drobné technické nedostatky tolerovat, přesto si myslím, že jsme měli vstřelit více než jednu branku, v útočné fázi jsme nebyli efektivní," zhodnotil utkání trenér Slavie Karel Jarolím.

Jak to vypadá se Sammy Youssufem? „Zůstane s námi do konce týdne, uvidíme," řekl k tomu náš kouč.

Trenér Příbrami Pavel Tobiáš byl s výsledkem spokojený. „Bylo to typické utkání pro třetí týden přípravy, hodnotit výkony hráčů by nebylo korektní. S výsledkem jsem spokojený, z mého pohledu utkání splnilo účel," řekl kouč Příbrami.

„Dnes byla pořádná zima," řekl našemu webu po utkání Miroslav Holeňák, který naskočil do druhého poločasu, který se hrál za sněhové vánice. „Jsem rád, že jsme alespoň vyrovnali, " dodal náš obránce. Matúš Kozáčik přiznal, že se musel v bráně zahřívat pohybem. „Povrch byl kluzký, při jednom odkopu mi to uklouzlo, málem se soupeř dostal do šance. Vyrovnání bylo důležité, škoda, že jsme nevyhráli," řekl nám Matúš Kozáčik.

Utkání jsme sledovali on-line

Tabulka skupiny A
Slavia Praha – skóre 5:3, 4 body
Viktoria Žižkov – skóre 4:5, 4 body
Bohemians 1905 – skóre 4:4, 3 body
Marila Příbram – skóre 5:6, 2 body

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články