Slavia v dohrávce uspěla | SK Slavia Praha
Více

Slavia v dohrávce uspěla

PRAHA – Slávisté jsou ve hře o druhé místo. V dohrávce 25. ligového kola porazili Brno s přehledem 3:1 a bodově se dotáhli na dvojici Mladá Boleslav – Teplice. Domácí o svém vítězství proti odevzdanému soupeři rozhodli v první půli po gólech Standy Vlčka a Karla Pitáka.
PRAHA – Slávisté jsou ve hře o druhé místo. V dohrávce 25. ligového kola porazili Brno přehledem 3:1 a bodově se dotáhli na dvojici Mladá Boleslav – Teplice. Domácí o svém vítězství proti odevzdanému soupeři rozhodli v první půli po gólech Standy Vlčka a Karla Pitáka. Po přestávce tempo zápasu upadlo, Slavia zvýšila brankou Gaúcha a nevyužila další šance. Definitivní podobu výsledku však určil brněnský Pavel Vrána.

„I když mne trochu mrzí obdržená branka, jsem s výsledkem i výkonem spokojený. Hlavně v prvním poločase jsme hráli s chutí, v pohybu, bylo vidět, že nás fotbal baví. Je možná škoda, že jsme nepřidali další branky. V druhé půli tempo trochu opadlo, i přesto jsme měli dobré příležitosti. Dotáhli jsme se na Boleslav i Teplice, dostaneme je pod tlak a uvidíme, jak dopadnou zbývající kola,“ zhodnotil střetnutí trenér Karel Jarolím.

„Slavia nás ve všech směrech přehrála, chyběl nám důraz, byli jsme všude pozdě, výsledek je pro nás ještě přijatelný, mohli jsme prohrát vyšším rozdílem. Chtěli jsme urvat bod, ale sled utkání, který absolvujeme nás dost svazuje,“ uvedl trenér Brna Josef Mazura.

Utkání jsme sledovali on-line
Zápasový magazín Poločas (PDF, 4.5 MB)
Fotografie
Video (27.5 MB, WMV)

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články