Dva dorostenecké týmy dohrály své soutěže | SK Slavia Praha
Více

Dva dorostenecké týmy dohrály své soutěže

PRAHA - Dva dorostenecké týmy dohrály v týdnu své soutěže, B-dorost i D-dorost přehrál soupeře z Hradce Králové.
Slavia „B“ dor. – FC Hradec Králové „B“ 2:0 (2:0), ČLSD, středa 14.6.2006
Branky: Bozděch 2
Slavia: Marek Boháč – Martin Dostál, Michal Uhlíř, Petr Kobler, Jan Bezděk (80´ Adam Komárek) – David Sobíšek (46´ Peter Krajčovič), Jakub Kučera (56´ Pavel Kroupa), Štěpán Šimeček, Jan Kovařík – David Bozděch, Milan Vukovič (85´ Tomáš Váňa)
K poslednímu utkání nastoupila Slavia s cílem potvrdit vítězství z minulého zápasu na Bohemce a zůstat tak v čele tabulky s několikabodovým odstupem. Střetnutí se hrálo za tropického vedra a bylo velmi fyzicky náročné. Svůj cíl slávisté začali naplňovat od začátku utkání, kdy diktovali průběh hry a soupeře dostali pod tlak. Ve 4. minutě po krásné Dostálově přihrávce z pravé strany se trefil do sítě hostů Bozděch. Slávisté nadále pokračovali v útočné hře, ale opět se projevila stará bolest – koncovka. Druhá branka přišla ve 37. minutě, tentokrát po akci z opačné strany a přihrávce Kovaříka se trefil útočník Bozděch podruhé. Po přestávce se již hrálo ve volnějším tempu, červenobílí si svůj náskok bezpečně pohlídali. Přestože si vypracovali mnoho dalších šancí, stav utkání již zůstal nezměněn. Poděkování patří celému týmu za přístup k poslednímu utkání a za vítězství v soutěži ČLSD.

Slavia „D“ dor. – FC Hradec Králové „D“ 5:0 (2:0), ČLSD, středa 14.6.2006
Branky: Vyhnal (penalta), Mirkovič, Balcar, Vodrážka, Martinec
Slavia: Ondřej Vahala – Robert Kuchta, Robert Kysela, Jonáš Moc, Ondřej Běloušek – Jakub Martinec, Pavel Vyhnal, Lukáš Tománek (51´ Michal Rejka), Radek Štefan (60´ David Vodrážka) – Vít Balcar (65. Petr Koláček), Miloš Mirkovič (51´ Tomáš Červinka)
Ve velkém vedru zaslouží celé mužstvo pochvalu za zodpovědný a herně hezký fotbal, který okořenili pěti góly. Poděkování si celé mužstvo zaslouží i za celou sezónu.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články