Slavia remizovala s Bielefeldem | SK Slavia Praha
Více

Slavia remizovala s Bielefeldem

WACHSEE - Slavia na závěr svého soustředění v alpském Seefeldu remizovala s Arminií Bielefeld 2:2, obě branky vstřelil v prvním poločase Stanislav Vlček, první po akci Dušana Šventa, druhou po chybě obrany a přihrávce Pavla Fořta.
WACHSEE - Slavia na závěr svého soustředění v alpském Seefeldu remizovala s Arminií Bielefeld 2:2, obě branky vstřelil v prvním poločase Stanislav Vlček, první po akci Dušana Šventa, druhou po chybě obrany a přihrávce Pavla Fořta. V druhém poločase Arminia vyrovnala a měla řadu šancí zápas rozhodnout, její hráči dvakrát nastřelili břevno. Nepříjemnou zprávou je to, že během průběhu utkání musel odstoupil s pohmožděným ramenem brankář Matúš Kozáčik. Slávisté se po utkání vydali domů do Prahy.

„V prvním poločase to ještě šlo, ačkoliv v obranných řadách docházelo k nedorozuměním, mohl jsem být spokojený, vedli jsme dva nula," hodnotil utkání trenér Karel Jarolím. „Druhá půle už dobrá nebyla, i když se mohla promítnout do výkonu únava, tak zejména obranná řada hrála na můj vkus dost laxně," pokračoval slávistický kouč. „Gólmana Kozáčika jsme raději vystřídali, jeho zranění snad nebude vážné," doplnil Jarolím.

„Soustředění v Alpách splnilo svůj účel, připravovali jsme se v krásném prostředí, mrzí mne jen, že jsem nemohl postavit v posledním utkání nejsilnější jedenáctku. Věřím tomu, že se zranění fotbalisté dají do začátku ligy dohromady," uzavřel hodnocení trenér.

Střelec dvou branek Stanislav Vlček neměl po zápase velkou radost. „Mohli jsme dostat spoustu gólů, takhle se nedá bránit, to se musí do zápasu s Ostravou změnit, musíme hrát s naprosto jinou koncentrací, " kroutil hlavou. "Zaplaťpánbůh za ty naše dvě branky, výsledek je nakonec docela hezký," dodal útočník. „Oba moje góly byly do prázdné branky, připravili je kluci," odmítl útočník zásluhu na dvoubrankovém vedení, o které slávisté v druhé půli přišli.

„Byl to hodně náročný zápas v obrovském vedru, v druhém poločase jsme museli hodně běhat bez míče, mohli jsme mít cenný skalp, škoda, že jsme vedení neudrželi," litoval Dušan Švento. Slávisté se po zápase vydali přes Mnichov do Prahy. V následujících dvou dnech budou mít volno, v úterý je čeká oficiální fotografování.

Slavia - Arminia Bielefeld 2:2
Branky: 2. a 27. Vlček - 50. Hestermann, 61. Eigler (pen.)
Slavia: Kozáčik (58. Diviš) - Krajčík (77.Nachtman), Dosoudil, Aračič (55.Studík), Hubáček - Michálek(76. Nečas), Kalivoda, Hrdlička, Švento - Vlček, Fořt.

Utkání jsme sledovali on-line

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články