Lvíčata pojedou na mistrovství Evropy | SK Slavia Praha
Více

Lvíčata pojedou na mistrovství Evropy

PRAHA / SARAJEVO – Reprezentace do jedenadvaceti let pojede na závěrečný turnaj mistrovství Evropy do Nizozemska, kde se s dalšími sedmi celky utká o čtyři místa na olympiádě.
PRAHA / SARAJEVO – Reprezentace do jedenadvaceti let pojede na závěrečný turnaj mistrovství Evropy do Nizozemska, kde se s dalšími sedmi celky utká o čtyři místa na olympiádě. Rozhodla o tom dnes odveta baráže s Bosnou a Hercegovinou v Sarajevu. Češi sice od 52. minuty prohrávali, když Sahilovič trefil šibenici po té, co k němu brankář Zlámal vyrazil centr Smajiče. Sedm minut před koncem zařídil postupový gól Tomáš Frejlach.

Všichni tři slávisté hráli v základní sestavě – Martin Latka a Michal Švec odehráli devadesát minut, Petr Janda střídal v 56. minutě.

Bosna a Hercegovina "21 - Česko "21" 1:1 (0:0)
Branky: 52. Salihovič - 83. Frejlach.
Bosna a Hercegovina: Baotič - Muharemovič, Čovič, Pandža, Memiševič - Smajič (77. Vršajevič), Maksimovič, Salihovič, Dajič (85. Husič) - Džeko, Ibiševič.
Česká republika: Zlámal - Kaufman, Latka, Hubník, Kadlec - Janda (56. Papadopulos), Frejlach, Švec, Pudil - Holenda (75. Blažek), Kolář (88. Holek). ŽK: Salihovič, Dajič - Švec, Pudil, Papadopulos.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články