Béčko přezimuje na devátém místě | SK Slavia Praha
Více

Béčko přezimuje na devátém místě

PRAHA / VARNSDORF - V posledním podzimním kole ČFL remizovala slávistická juniorka ve Varnsdorfu 0:0 a přezimuje na devátém místě tabulky, na druhou příčku však v tradičně vyrovnané soutěži ztráci pouhé čtyři body.
PRAHA / VARNSDORF - V posledním podzimním kole ČFL remizovala slávistická juniorka ve Varnsdorfu 0:0 a přezimuje na devátém místě tabulky, na druhou příčku však v tradičně vyrovnané soutěži ztráci pouhé čtyři body. Největší šanci zápasu měl v druhém poločase domácí Hyka, z pokutového kopu však nastřelil jen tyč Divišovy branky.

V první půli neměli domácí žádné šance, naopak slávisté si vytvořili dvě tutové, v první byl Robin Dejmek, v další pak šli slávisté do přečíslení čtyři na jednoho, Borovský ale zaváhal s přihrávkou. Druhou nadějnou akci zastavil údajný ofsajd.


Po přestávce dostal Varnsdorf slávisty pod tlak, vytvořil si několik závarů po standardních situacích a rohových kopech. V 80. minutě rozhodčí Schroter odpískal penaltu za ruku, ale Hyka napálil míč jen do tyčky. V závěru měla naše rezerva jasnou šanci, Borovský se po akci po ose Radek Dejmek-Bayer ocitnul sám před gólmanem, snažil se ho obstřelit, ale na zadní tyč balón neprostrčil.


Naši trenéři zvolili pro zápas rozestavení 4-2-3-1. „Věděli jsme, že mají velice dobrou útočnou dvojici a podhrot Svobodu, který tvoří hru, chtěli jsme tento prostor zahustit," vysvětlil Kozel.


„Jsem maximálně spokojený s první půlí, byli jsme aktivnější, podařilo se nám napadat rozehrávku soupeře, který měl s touto taktikou problémy a nevytvořil si žádnou příležitost. Škoda, že se nám nepodařilo proměnit velkou šanci v závěru zápasu. S bodem jsem ale spokojený," řekl k zápasu Luboš Kozel.

 

 

 


Varnsdorf - Slavia B 0:0

Slavia B: Diviš - Bauer, Radek Dejmek, Šmíd, Nachtman - Kobler, Bayer - Vácha, Borovský, Vrzal - Robin Dejmek


Tabulka ČFL


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články