Slavia míří na Kanárské ostrovy | SK Slavia Praha
Více

Slavia míří na Kanárské ostrovy

PRAHA – V sobotu odpoledne v 17:40 z druhého terminálu ruzyňského letiště zamíří slávističtí fotbalisté na herní soustředění na ostrov Gran Canaria. V Las Palmas, kde najdou svoje útočiště, přistanou ve 21:40. Podle předpovědi počasí by je mělo přivítat příjemných dvacet stupňů Celsia.

PRAHA – V sobotu odpoledne v 17:40 z druhého terminálu ruzyňského letiště zamíří slávističtí fotbalisté na herní soustředění na ostrov Gran Canaria. V Las Palmas, kde najdou svoje útočiště, přistanou ve 21:40.

 

Podle předpovědi počasí by je mělo přivítat příjemných dvacet stupňů Celsia. Fotbalisté budou bydlet v hotelu Gloria Palace San Augustin.

 

Náplní soustředění budou dvoufázové tréninky a dvě nebo tři přátelská utkání, jedno s místním druholigovým celkem Las Palmas a dalším soupeřem z druhé španělské ligy. O třetím střetnutí se ještě rozhodne na místě.

 

Domů se výprava bude vracet příští sobotu ve 22:30, v Praze přistane ve čtyři ráno v neděli.  

 

Na soustředění odletí jednadvacet fotbalistů: Michal Vorel, Hubáček, Švec, Latka, Vlček, Dosoudil, Gaúcho, Janda, Jan Vorel, Švento, Krajčík, Jarolím, Necid, Kalivoda, Dočkal, Aračič, Hrdlička, Kozáčik, Urbánek, Reiter, Costa.

 

Chybí Milan Černý, který stále rehabilituje po operaci kolena a Marek Suchý, který má silnou virózu. Makedonec Armend Nedzipi, který se znovu zapojil do přípravy týmu, se bude připravovat s kondičním trenérem Janem Netscherem v Praze.

 

Ze soustředění se můžete těšit na původní články a fotoreportáže, ze všech přípravných duelů pro naše čtenáře zajistíme online přenosy.

 

 

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články