Druhou fázi obstaral úspěšný muzikál | SK Slavia Praha
Více

Druhou fázi obstaral úspěšný muzikál

PRAHA – Čtvrteční program našich fotbalistů měl na rozdíl od středy dvě zcela odlišné fáze. Zatímco odpoledne slávisté na strahovském stadionu tvrdě trénovali a většinu času zabrala střelba na branku z vápna po centrech a ze střední vzdálenosti, večer měl společenský charakter.
PRAHA – Čtvrteční program našich fotbalistů měl na rozdíl od středy dvě zcela odlišné fáze. Zatímco odpoledne slávisté na strahovském stadionu tvrdě trénovali a většinu času zabrala střelba na branku z vápna po centrech a ze střední vzdálenosti, večer měl společenský charakter. Naši hráči navštívili úspěšný muzikál Angelika v divadle Broadway. Po představení se pak sešli s herci v zákulisí divadla.

Přivítal je tam okázalou řečí Vilém Čok a samozřejmě došlo i na fotbalová přání – popřál Slavii, aby co nejrychleji zlomila smůlu z posledních zápasů a začala vítězit. Bohuš Matuš v blízkosti maskérny porovnával pracovní program fotbalistů a herců s Matejem Krajčíkem.

Kapitán Lukáš Jarolím navštívil maskérnu, kde si zkusil jednu z paruk, které v představení vystupují. „Tak s tím bych hrát nemohl, pletli by si mne s Matejem,“ zasmál se. Setkání doprovázelo fotografování, reportéři většinou tentokrát nepatřili do sportovních redakcí. Michala Vorla, Davida Kalivodu a Jana Vorla rozesmál pokus o rychlý záběr pro náš web, nutno říct, že povedený byl až druhý pokus a nikoliv pohotově.

Také trenéři s fanoušky v řadách herců rozebírali situaci před napínavým závěrem ligy. Doufejme, že k jeho zdárnému průběhu přispěje i společenský večer, který určitě pomohl našim fotbalistům se od své práce na chvíli odreagovat.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články