Boby Zlámal dostal unikátní dárek (audio) | SK Slavia Praha
Více

Boby Zlámal dostal unikátní dárek (audio)

PRAHA – Slavnostní medaile Johnyho Maddena, kterou věnoval Jiřímu Trnkovi, byla nejkrásnějším dárkem, který dostal bývalý gólman a masér Boby Zlámal od fanoušků při setkání ve Fanshopu Fanzone, které se uskutečnilo ve čtvrtek odpoledne.
PRAHA – Slavnostní medaile Johnyho Maddena, kterou věnoval Jiřímu Trnkovi, byla nejkrásnějším dárkem, který dostal bývalý gólman a masér František Zlámal od fanoušků při setkání ve Fanshopu Fanzone, které se uskutečnilo ve čtvrtek odpoledne.

„Je to pro mne obrovská pocta, věnuji ji do nové síně slávy na stadionu v Edenu,“ uvedl dojatý gólman. „Slávistou jsem byl, jsem a budu,“ ujistil přítomné fanoušky Slavie populární Boby, se kterým přišel zavzpomínat také František Veselý.

Oba v srdečné debatě vyprávěli o starých časech, ale také o novém stadionu v Edenu. Oba bývalí fotbalisté pak rozdali řadu podpisů pro přítomné sběratele autogramů.

Poslechněte si hlas - Loučit se Slavií je těžké! 1.09 MB,

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články