Také miniderby bylo velkým zážitkem | SK Slavia Praha
Více

Také miniderby bylo velkým zážitkem

Před úvodním hvizdem 266. derby mezi Spartou a Slávií na Letné proběhl atraktivní nástup malých fotbalových nadějí.
Před úvodním hvizdem 266. derby mezi Spartou a Slávií na Letné proběhl atraktivní nástup malých fotbalových nadějí. Při čtení jednotlivých jmen ze soupisek A mužstev vybíhali trávník na jednotlivé posty malí slávističtí a sparťanští fotbalisté. Tyto jedenáctky z ročníku 2001 pak ve středovém kruhu pozdravily diváky i své kotle fanoušků v opačných rozích arény. Kluci už poté spěchali do tunelu, aby po chvíli nastoupili po boku dospělých hráčů. O přestávce prvoligového utkání proti sobě šestice z nich sehrály miniderby (Dominik Brojo, Jakub Šmíd, David Ludvíček, Lukáš Majer, Jan Blažíček a Jan Stárek), které skončilo opačným poměrem než velké derby. Výsledek ale nemohl pokazit radost z vítězství áčka Slavie a zážitek ze slavnostního nástupu před vyprodanou arénou.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články