Slavia podpořila sportovce i nemocné | SK Slavia Praha
Více

Slavia podpořila sportovce i nemocné

PRAHA – Slavia bojuje proti rasismu nejen na stadionu při domácích ligových či pohárových utkáních. Vedení klubu se rozhodlo finančně podpořit turnaj v halové kopané o pohár JUDr. Tomáše Holomka, který se hraje 2. prosince v Ostravě.
PRAHA – Slavia bojuje proti rasismu nejen na stadionu při domácích ligových či pohárových utkáních. Vedení klubu se rozhodlo finančně podpořit turnaj v halové kopané o pohár JUDr. Tomáše Holomka, který se hraje 2. prosince v Ostravě. Akci pořádá Unie olašských Romů.

„Fotbalový turnaj na podporu boje proti drogám, rasismu a diskriminaci je jedním ze způsobů, jak se vůči tomuto společenskému problému postavit, respektive na něj upozornit. SK Slavia Praha se rozhodla, že turnaj v halové kopané o pohár JUDr. Tomáše Holomka finančně podpoří. Víme totiž moc dobře, jaké náklady jsou spojeny s organizací sportovních klání. Věříme, že takových podobných akcí bude stále přibývat a hlavně, že splní svůj účel,“ řekl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Slavia věnuje finanční příspěvek také na provoz Hospicu Anežky České v Červeném Kostelci. Toto nestátní zdravotnické zařízení pečuje o umírající a nevyléčitelně nemocné pacienty převážně s pokročilým onkologickým onemocněním.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články