Švec prodloužil smlouvu do roku 2010 | SK Slavia Praha
Více

Švec prodloužil smlouvu do roku 2010

PRAHA – Náš web má pro slávisty další dobrou zprávu! Ve středu krátce po deváté hodině prodloužil svoji smlouvu se Slavií do 30. června 2010 záložník Michal Švec.
PRAHA – Náš web má pro slávisty další dobrou zprávu! Ve středu krátce po deváté hodině prodloužil svoji smlouvu se Slavií do 30. června 2010 záložník Michal Švec.

„Jsme potěšeni tím, že další talentovaný fotbalista spojil svoji budoucnost se Slavií. Rád bych poděkoval za vstřícné a korektní jednání také jeho manažerovi panu Paskovi,“ uvedl generální manažer Petr Doležal.

„Slavia mi nabídla velice solidní podmínky, neváhal jsem ani chvíli, také proto, že jsem ve Slavii vyrostl, začal nastupovat v lize, v pohárech a v letošní sezoně i v Lize mistrů,“ uvedl pro slavia.cz Michal Švec.

„Těším se na nový stadion a věřím, že v jarní sezoně to dotáhneme na nejvyšší příčku,“ dodal reprezentant do jedenadvaceti let.

Dvacetiletý Michal Švec je odchovancem Slavie. V první lize debutoval 8. března 2004 ve svých šestnácti letech, už jako osmnáctiletý nastoupil za reprezentaci do jedenadvaceti let. Celkem nastoupil do 67 ligových zápasů, ve kterých vstřelil dvě branky.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články