Do Olomouce s fanklubem zadarmo | SK Slavia Praha
Více

Do Olomouce s fanklubem zadarmo

PRAHA - Fanklub Slavie pořádá autobusový zájezd na utkání do Olomouce (pondělí 5.5. v 17:15 hodin). Slavia se rozhodla podpořit zájezd do Olomouce a celý jej uhradí! Výjezd je zdarma!
PRAHA - Fanklub Slavie pořádá autobusový zájezd na utkání do Olomouce (pondělí 5.5. v 17:15 hodin). Slavia se rozhodla podpořit zájezd do Olomouce celý jej uhradí! Výjezd je zdarma! Vycestovat mohou dva autobusy!

„Slavia si váží podpory fanoušků, kterou v závěru ligy naši fotbalisté potřebují ještě více,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Chtěli bychom také poděkovat za to, že fanoušci pochopili a zvládli všechna nepřijemná opatření, která provázela utkání se Žižkovem a přispěli k jeho bezproblémovému průběhu,“ dodal manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal

Cena: 0 Kč pro členy + vstupenka zdarma, 0 Kč pro nečleny (vstupenku si nečleni uhradí). Vstupenka je pro všechny účastníky zajištěna.

Sraz: metro Strašnická, čas: 11:30 hodin. Odjezd po odbavení. Předpokládaný návrat 23:00-23:30 hodin.

Přihlášky posílejte na email subrt@slavistickenoviny.cz nebo volejte pana Šubrta na číslo 602 660 488. V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a členové Fanklubu číslo kartičky (pokud ji nemáte, tak datum narození) a nečlenové Fanklubu uvedou datum narození. V případě náhlé neúčasti se, prosím, předem omluvte.

Při odbavení se členové Fanklubu musí prokázat platnou kartičkou či dokladem o zaplacení členství na aktuální sezonu, ostatní předloží doklad totožnosti. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články