Karel Jarolím poskytl rozhovor Sportu | SK Slavia Praha
Více

Karel Jarolím poskytl rozhovor Sportu

PRAHA – Trenér Slavie Karel Jarolím poskytl deníku Sport rozsáhlý rozhovor, který vyšel ve středečním vydání. Prozradil v něm, že Slavia jedná o možnosti hostování dvacetiletého útočníka Interu Milán Gianluky Litteriho...
PRAHA – Trenér Slavie Karel Jarolím poskytl deníku Sport rozsáhlý rozhovor, který vyšel ve středečním vydání. Prozradil v něm, že Slavia jedná o možnosti hostování dvacetiletého útočníka Interu Milán Gianluky Litteriho, který působí v juniorském týmu italského klubu.

„Myslím si, že by tento hráč mohl o dát o sobě vědět, je to kluk asi stopětaosmdesát centimetrů vysoký, mohl by to být stejný příběh jako Tijani Belaid,“ uvedl trenér pro deník Sport. Slávistický kouč také deníku prozradil, že v Itálii je zájem o Mickaela Tavarese.

Deník Sport také ve středečním vydání přinesl anketu o nejúspěšnějšího trenéra patnáctileté Gambrinus ligy, kterou vyhrál právě Karel Jarolím, který získal body za vedení Slavie a Slovácka.

Na třetím místě skončil František Cipro, z dalších slávistických trenérů je v žebříčku také Miroslav Beránek na 6.-8. místě a Jaroslav Hřebík na 9.-11. místě.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články