Vláďa Šmicer začíná s tréninkem | SK Slavia Praha
Více

Vláďa Šmicer začíná s tréninkem

PRAHA – Achilovku Vladimíra Šmicera už nezdobí chodicí dlaha a slávistický záložník začne postupně s tréninkem.
PRAHA – Achilovku Vladimíra Šmicera už nezdobí chodicí dlaha a slávistický záložník začne postupně s tréninkem.

„Dostal jsem od lékařů povolení trénovat, tak začnu na kole, pak budu běhat, když to půjde dobře, tak bych do čtyř týdnů mohl zkusit trénovat s týmem,“ uvedl při tradičním předsezonním fotografováním v Edenu.

„Budu muset dohnat kondici. Ale už to nebude pod takovým tlakem. V mých letech do toho mohu jít s čistou hlavou, když to půjde, budu rád. Když achilovka zátěž nevydrží, budu muset kariéru ukončit,“ vysvětlil současné plány.

„Když budu zdravý, tak bych rád sezonu ještě zkusil, slíbil jsem to Slavii. Po zisku titulu možná byl ideální moment pro to skončit a já bych si ušetřil některé ty nepříjemné věci, které se kolem toho vyrojily. Ale beru to v pohodě,“ pokračoval.

„Vím, že Slavia o mě zájem má, já mám také chuť to zkusit, to ostatní jsou jenom spekulace,“uzavřel svůj komentář.

Vladimír Šmicer si také pochvaloval nový dres, ve kterém se tým fotil. „Má větší hvězdu, navíc je na něm ta mistrovská hvězdička, vím, že to mívají v zahraničí, moc se mi to líbí. Věřím, že tam zůstane i příští rok.“

Fotografie z fotografování týmu přineseme v nejbližší době!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články