Utkání s Aston Villou je vyprodané | SK Slavia Praha
Více

Utkání s Aston Villou je vyprodané

EDEN - Poslední vstupenky na utkání Poháru UEFA mezi Slavií a Aston Villou byly v úterý na pokladnách v Edenu vyprodány. Jako první měli přednostní právo na nákup vstupenky majitelé permanentek, kteří hojně využili také práva na zakoupení další vstupenky.
EDEN - Poslední vstupenky na utkání Poháru UEFA mezi Slavií a Aston Villou byly v úterý na pokladnách v Edenu vyprodány. Jako první měli přednostní právo na nákup vstupenky majitelé permanentek, kteří hojně využili také práva na zakoupení další vstupenky. V pondělí a v úterý pak během dvou dnů volného prodeje zbývající vstupenky našly své majitele.

Společně s prodejem na Aston Villu probíhal také prodej na druhé domácí střetnutí proti Hamburku, na které bylo prodáno přes sedm tisíc vstupenek.

Prodej vstupenek na Hamburk bude probíhat i v následujících dnech společně s prodejem na nedělní zápas Slavia-Brno.

Prosíme všechny zájemce o vstupenky na ligové střetnutí, aby v rámci možností využili přeprodeje v Edenu. A pokud už teď víte, že se na utkání vypravíte na poslední chvíli, využijte možnosti zakoupení vstupenky na internetu

Vstupenky lze zakoupit on-line zde.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články