Novotný se těší na balón, Kuka si dal pauzu, Sláma doufá v posun | SK Slavia Praha
Více

Novotný se těší na balón, Kuka si dal pauzu, Sláma doufá v posun

Probíhající soustředění v Německu se netýká tří borců našeho áčka, kteří laborují se zdravotními problémy. Pavel Novotný je mimo hru od konce června, kdy si v přípravě s Příbramí natrhl lýtko. „Dneska jsem byl v nemocnici na prohlídce, noha by už měla být v pořádku. Od pondělka bych jí měl začít zatěžovat,“ svěřoval se s novinkami. „Návrat do hry? Musím počkat na kondičního trenéra Honzu Netschera, záleží na domluvě s ním. Každopádně se už se hrozně těším na balón, deset měsíců jsem z různých důvodů jen v posilovně a na kole.“ Ztráta motivace Novotného nestraší. „To rozhodně ne, vrátím se a znovu budu platným hráčem,“ je přesvědčený.

Poraněné lýtko zlobí i Pavla Kuku. „Je namožené z minulého týdne, do Německa jsem sice odcestoval, ale nemělo to smysl, po dvou dnech jsem jel zpátky. Musím na chvilku vysadit. S tímhle druhem zranění nemám zkušenosti, ale doufám, že se vrátím co nejdřív. Už jsem vcelku v pohodě, takže snad za týden,“ uvedl zkušený kanonýr.

Tréninkové dávky v Bad Wőrishofenu nepolyká ani záložník Radek Sláma, který se zotavuje z vážného zranění kolene, jež si přivodil v zimě. „Zatím se nic nezměnilo, nejsem v plném zápřahu, ještě nemůžu jít do kontaktu s protihráčem. Během příštích dnů bych měl jít na kontrolu. Slibuju si, že se to posune, koleno mě sice bolí, ale mělo by to být jen zátěží. Je to prý normální, tyhle potíže mají trvat až šest měsíců od operace, já byl pod kudlou před čtyřmi,“ zamyslel se nadějný středopolař.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články