Tomáš Došek se na ligu těší | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Došek se na ligu těší

Liga začala ve středu, na slávisty však čeká první výkop v pondělí. A-mužstvo odjede změřit síly na východ Čech s Hradcem Králové. Zápas začíná v 16.00 hodin a přenáší ho TV Prima. V sestavě, kterou trenér Beránek pošle na trávník, by neměl chybět Tomáš Došek<! - konec ->. „Soupeř bude bránit a hrát na brejky, ale na tři body rozhodně máme,“ prohlásil útočník.
Liga začala ve středu, na slávisty však čeká první výkop v pondělí. A-mužstvo odjede změřit síly na východ Čech s Hradcem Králové. Zápas začíná v 16.00 hodin a přenáší ho TV Prima. V sestavě, kterou trenér Beránek pošle na trávník, by neměl chybět Tomáš Došek. „Soupeř bude bránit a hrát na brejky, ale na tři body rozhodně máme,“ prohlásil útočník.

Letní příprava trvala měsíc a půl, není tedy divu, že Došek „ostré“ duely vítá. „Mě přijdou všechny přípravy stejné, snášel jsem to v pohodě. Ale jasně, už se těším. Nálada je dobrá a bojovná,“ svěřuje se.

Podle Doška může dobrý výsledek prot Votrokům podnítit příznivce, aby se přišli podívat na strahovskou premiéru sešívaných proti Bohemians, která je na pořadu o týden později. „Když teď uspějeme, přijde víc lidí. Fanoušci budou taky zvědaví na některé navrátilce,“ přemýšlí a rychle dodává: „Poslední utkání proti klokanům se muselo líbit, takže je na co se těšit. Držte nám palce, ať se zadaří v Hradci, a přijďte na domácí zápas, potřebujeme vás,“ vzkazuje fotbalista.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články