Mato Ivanovič slávistou | SK Slavia Praha
Více

Mato Ivanovič slávistou

SEEFELD/PRAHA – Testovaný záložník Mato Ivanovič se stal definitivně slávistou. Osmnáctiletý chorvatský záložník podepsal s klubem smlouvu na pět let. „Je to mladý talentovaný hráč, se kterým počítáme zejména do budoucna...

SEEFELD/PRAHA – Testovaný záložník Mato Ivanovič se stal definitivně slávistou. Osmnáctiletý chorvatský záložník podepsal s klubem smlouvu na pět let.

„Je to mladý talentovaný hráč, se kterým počítáme zejména do budoucna, předpokládáme, že zhruba půl roku bude potřebovat na aklimatizaci,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Jde o ofenzivního středního záložníka, který od patnácti let hraje v chorvatských mládežnických reprezentacích. Objevili jsme ho opět díky kontaktům trenéra Karla Jarolíma,“ doplnil generální ředitel Slavie.

„Slavia je určitě krokem vpřed v mé kariéře, jsou tu velmi dobří fotbalisté a profesionální podmínky, udělám všechno pro to, abych se dál zlepšoval a prosadil,“ uvedl Mato Ivanovič, který je s týmem na soustředění v Seefeldu. Na pokoji bydlí s Riste Naumovem.

Chorvatský záložník Mato Ivanovič se narodil 4. února 1991 v bosenském městě Brčko. Prošel reprezentacemi Chorvatska U15 až U18.

Bývalá působiště:

1995 až 1998: SV Gartenstadt (Německo)

1999 až 2002 Sloga Tolisa (Bosna a Hercegovina)

2002 až 2004 HNK Orašje (Bosna a Hercegovina)

2005 až 2009 Cibalia Vinkovci (Chorvatsko)

od 2009 Slavia Praha

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články