Jan Hošek přestupuje do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Jan Hošek přestupuje do Teplic

Obránce Jan Hošek přestupuje ze Slavie do Teplic. Se severočeským týmem se připravoval tento týden, dnes se kluby definitivně dohodly na jeho přestupu.

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Obránce Jan Hošek přestupuje ze Slavie do Teplic. Se severočeským týmem se připravoval tento týden, kluby se dohodly na jeho přestupu. První zájem o jeho služby projevily Teplice už v průběhu minulé sezony. Dnes úspěšně absolvoval zdravotní testy.

 

"Kluby se dohodly, že výši přestupní částky nezveřejní. Rád bych Honzovi poděkoval za jeho práci pro Slavii a popřál mu hodně úspěchů v novém působišti," uvedl sportovní ředitel Slavie Michal Šrámek.

 

Jedenadvacetiletý obránce Jan Hošek je v áčku třetí sezonu, nasbíral 11 ligových startů, ten první v roce 2007. Klatovský rodák Jan Hošek prošel dorosteneckými týmy Slavie, hrál za slávistickou rezervu než naskočil do přípravy áčka. Startoval na mistrovství světa do 20 let v Egyptě, patří do kádru reprezentační jedenadvacítky.

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články