Fanklub Slavie zajistí vstupenky i pro nečleny | SK Slavia Praha
Více

Fanklub Slavie zajistí vstupenky i pro nečleny

Vzhledem k situaci s prodejem vstupenek na utkání 2. kolo Gambrinus ligy Baník Ostrava - Slavia, jejichž prodej pro naše fanoušky bude probíhat pouze v Praze, fanklub Slavie vychází vstříc našim mimopražským příznivcům a nabízí jim možnost zajištění vstupenky.

Informace k zajištění vstupenek na zápas Baník Ostrava - Slavia Praha pro mimopražské fanoušky prostřednictvím Fanklubu:

Pro mimopražské členy Fanklubu bude fungovat běžný objednávkový prodej ve zkráceném čase, tzn. že objednání vstupenek a především jejich úhrada na účet FK musí být provedeny do pátku 23.7. 16:00 hod. Cena jedné vstupenky činí 160,- Kč. Každý člen FK si může objednat 1+4 vstupenky.

Fanklub výjimečně tuto službu poskytne i nečlenům Fanklubu, a to za manipulační poplatek 20,- Kč za jednu vstupenku.

Při objednávce je nutno pro každou vstupenku uvést jméno, příjmení a datum narození.

O termínu spuštění prodeje vstupenek budete informování na webu.  Informace o způsobu prodeje vstupenek najdete zde: Předprodej vstupenek pro slávisty na utkání na Bazalech

Aktuálně

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články