Milan Černý a Ondřej Čelůstka hráli v druhém poločase | SK Slavia Praha
Více

Milan Černý a Ondřej Čelůstka hráli v druhém poločase

Do druhého poločasu přípravného utkání české U21 proti Ukrajině zasáhli dva slávisté - Milan Černý a Ondřej Čelůstka. Zápas Češi vyhráli 2:1.

Do druhého poločasu přípravného utkání české U21 proti Ukrajině zasáhli dva slávisté - Milan Černý a Ondřej Čelůstka. Zápas Češi vyhráli 2:1. V druhém poločase chytal v bráně také Jan Hanuš, který je ze Slavie na hostování v Hradci Králové.

ČR U21 - Ukrajina U21 2:1 (2:0)

Branky: 8. Vošahlík, 40. Kadlec - 81. Petrov

ČR U21: Vaclík (46. Hanuš) - Řezník (72. Čelůstka), Hejda, Hošek (63. Mazuch), Lecjaks - Vošahlík (78. Dočkal), Kadlec, Hořava (M.Černý), Gecov (63. Vácha), Kovařík - Kozák (63. Pekhart)

 

S reprezentací Tuniska byl Tijani Belaid, který odletěl k zápasu kvalifikace Afrického poháru do Botswany, kde Tunisko podlehlo 0:1.

 

Filip Duranski byl s U21 Makedonie ve Skopje, kde domácí sehráli zápas s U21 z Mali, který Makedonie vyhrála 3:1, Duranski hrál od 58. minuty.

 

Doplnit můžeme i další reprezentační akce, které slávistické fotbalisty čekají. od 22. listopadu absolvují soustředění U18 v Nymburce Martin Hurka, Marek Čepelák, Karel Hrubeš, Václav Prošek a Viktor Šimeček. Součástí soustředění jsou dvě přípravná utkání proti české U17.

V české U17, která jede na stejné soustředění jsou Stefan Simič, Daniel Bady, Nikolas Salašovič a Lukáš Zima.

 

Kanadský útočník Niall Cousens byl povolán do kanadské reprezentace U20 na její prosincové soustředění v Kanadě. Cousens byl na jaře na hostování v druholigovém Hlučíně.

 

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články