AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY

294. derby se hraje už dnes, vstupenky jsou vyprodané. V článku si přečtěte o pochodu, vstupu na stadion a další informace.

Vstupenky na utkání

Vstupenky jsou VYPRODANÉ! Byly v předprodeji na pokladnách v Edenu pro členy Klubu Slavia v pátek 13. od 10:00 (dle otevírací doby pokladen), každý člen si mohl zakoupit 2 vstupenky. V sobotu 14. 9. od 10:00 pak byly v prodeji pro permanentkáře, taktéž 2 vstupenky na osobu. Cena vstupenky byla 350 Kč.

Na pokladnách na Letné nebudou žádné další lístky v prodeji. Pro Slavii jsou vyčleněny sektory H86 a H85 v horním patře a sektory D91 – D94 ve spodním patře.

Pochod

Tribuna Sever organizuje pochod, sraz bude v 15:00 pod koněm na Václavském náměstí, odkud pochod vyrazí v 15:30. Další informace naleznete  na webu Tribuny Sever. Na mapě si prohlédněte přibližnou trasu pochodu. Mapu si můžete otevřít na samostatné stránce.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup č. 5, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety. Držitelé vstupenky do sektoru H88/87 mají zajištěn vstup přes samostatný turniket na vchodu č. 5 - tedy vstupem do sektoru hostů.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 16:30. Přibližně v tuto dobu očekáváme příchod pochodu, který organizují fanoušci.

Plyšáci do Motola

Při vstupu na stadion bude možné vzít do sektoru i plyšáky, které následně bude možné vhodit na podporu dětí léčících se v nemocnici Motol. Po jejich vhození budou plyšáci místními zaměstnanci sesbíráni do pytlů, aby je mohli doručit k malým pacientům.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že není dovoleno jakékoliv oblečení či šály s nápisy hanobící našeho soupeře. Také je zakázano vnášet jakékoliv samolepky, skleněné předměty, nápoje, plechovky, spreje apod.

Po zkušenostech z předešlých let upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád Generali arény.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články