Autosphere.cz novým členem týmu | SK Slavia Praha
Více

Autosphere.cz novým členem týmu

Slavia pokračuje v úspěšné spolupráci se skupinou Emil Frey! V rámci ní se od konce roku 2020 stal novým oficiálním partnerem klubu portál Autosphere.cz.

Komplexní webový portál autosphere.cz sdružuje zejména certifikované programy ojetých vozů Peugeot, Citroën, Opel, DS, Subaru a Emil Frey Select. Kromě toho zde najdete také ojeté vozy dalších automobilových značek nejrůznějších segmentů. Hledáte-li pečlivě vybrané vozy s jistotou férového a vstřícného přístupu k zákazníkům, klikněte na autosphere.cz.

Česká republika je dalším evropským státem, kde skupina Emil Frey projekt Autosphere spouští. Kromě ČR existuje tato platforma například v Belgii. Za domovskou zemi je však považována Francie, kde web autosphere.fr funguje již od roku 2007 a je jedním z nejvýznamnějších portálů pro prodej ojetých vozů na trhu. Cílem programu Autosphere je pomoci zákazníkovi zorientovat se na mnohdy komplikovaném, nepřehledném a nejistém trhu ojetých vozu a vybrat zde auto, které dokonale vyhovuje očekáváním, potřebám a možnostem zákazníka, přičemž hlavními závazky programu jsou objektivita a transparentnost. Stejnou filosofii přebírá i autosphere.cz.

„Autosphere.cz sdružuje nabídku předváděcích, zánovních a ojetých vozů všech dealerů značek, které skupina Emil Frey v ČR zastupuje (Peugeot, Citroën, Opel, DS, Subaru). Důraz je kladen na vozy značkových programů ojetých vozů Peugeot Vyzkoušené vozy, Citroën Select, DS Certified, Opel Vyzkoušené vozy a Emil Frey Select. Počet subjektů na straně nabídky tak půjde do stovek, počet nabízených vozů pak do tisíců, což našim dosavadním obchodním aktivitám spojených s ojetými vozy dá zcela jiný rozměr,“ říká Zdeněk Fořt, ředitel společnosti EF Mobility, která je provozovatelem portálu autosphere.cz.

Převážnou část nabídky na autosphere.cz tvoří zánovní, předváděcí a referentské automobily ze značkových programů. Jejich společným znakem těchto programů je kromě příslušnosti ke skupině Emil Frey také celá škála benefitů, která se k nabízeným vozům váže:

  • Certifikát a protokol prohlídky vozu stvrzující původ i servisní historii a transparentní informace o technickém stavu vozidla;
  • Plnohodnotná minimálně roční záruka a asistenční služba platná v celé EU;
  • Možnost testovací jízdy;
  • Možnost protiúčtu;
  • Nabídka služeb jako financování, pojištění, operativní leasing aj.

Webový obchod autosphere.cz otevřel své brány v prosinci 2020. Nabídka vozů se v současné době velice rychle narůstá. Nový portál autosphere.cz tak nahradil společnost Emil Frey Select a stává se Automobilovým partnerem SK Slavia Praha. Více informací, včetně aktuální nabídky najdete na www.autosphere.cz

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články