B-tým ve středu poprvé pod novým trenérem | SK Slavia Praha
Více

B-tým ve středu poprvé pod novým trenérem

Ve středu vyzve v rámci 4. kola METAL CONEXION CUPU Letní ligy 2020 slávistický B-tým pod vedením nového realizačního týmu doma Plzeň od 11:00.

Sešívaní po jednoznačné výhře 5:0 nad Bohemians odehrají další domácí zápas už ve středu od 11:00 na Xaverově s Plzní. Béčko se tak poprvé představí pod vedením nového trenéra Marka Jarolíma, který tým převzal po plánovaných přesunech realizačních týmů. „Martin Hyský povede od nové sezony devatenáctku a hlavním trenérem B-týmu se stává Marek Jarolím, který trénoval tým U14. Chceme rozvíjet nejen hráče, ale i trenéry. Marek Jarolím je mladý progresivní trenér, který má za sebou ve Slavii velmi úspěšnou hráčskou kariéru. Má v sobě velký trenérský potenciál s dobrým citem pro fotbal. Věříme, že naváže na dobrou práci Martina Hyského a naše béčko ještě více posune. Hodně si slibujeme i od ještě většího propojení s A-týmem,“ popisuje nového trenéra B-týmu člen představenstva Jiří Bílek.  

Marek Jarolím povede B-tým spolu s asistenty Janem Bauerem a Ivo Knoflíčkem. O kondiční připravenost týmu se bude nově starat Vít Hovorka. Brankáři zůstávají pod vedením Bogdana Stefanoviće.

Ve středu od 11:00 čeká béčko na Xaverově v rámci Letní ligy Plzeň. „Na zápas se těšíme. Těšíme se, že kluky uvidíme v ostrém startu. Máme za sebou sice jen dva tréninky, ale myslím, že zápasy jsou důležité a někdy je to i lepší, že hráče vidíte hned v zápase, kde se vám odhalí více informací. Něco jsme si s trenéry stihli předat, ale těšíme se až kluky navnímáme celkově,“ těší na zápas trenér Marek Jarolím. „Koncentrujeme se na to, co klukům chceme předávat a jak naše herní prvky přenesou do zápasu. Pracujeme na určitých pasážích hry, a právě ty bychom chtěli, aby se do hry už částečně promítly. Chceme vidět co nejvíce hráčů, takže tak přistoupíme i ke skládání sestavy,“ dodává trenér.

„Javier Neruda do zápasu ze zdravotních důvodů nezasáhne, jinak jsou všichni kromě dlouhodobě zraněného Adama Touly zdraví. V kádru ovšem stále chybí Luka Radotić, který nemůže vycestovat ze své země,“ doplňuje Jarolím.

Martin Hyský od nové sezony povede jako hlavní trenér kategorii U19, s asistentem Miroslavem Podrazkým, který v B-týmu ukončil před nedávnem svou hráčskou kariéru. David Střihavka se přesouvá na pozici hlavního trenéra U15 a kondiční trenér Lukáš Bodeček se nyní bude starat o připravenost týmu U16. O dalším složení realizačních týmů budeme informovat v nejbližších dnech.

Vstup na zápas bude umožněn 400 divákům, vstupné je zdarma.

Zápas můžete sledovat online v odkazu zde.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články