Břevínka jdou do finále! To uvidíte v sobotu na stadionu | SK Slavia Praha
Více

Břevínka jdou do finále! To uvidíte v sobotu na stadionu

Letošní soutěž v trefování břevínek přinesla mnoho napínavých soubojů a nejedno postupové překvapení. V druhém semifinále sledujte, kdo se společně s Vlčákem a Kucim probojuje do velkého finále soutěže, které uvidíte v sobotu před zápasem s Teplicemi na obrazovkách v Edenu!

Skupina A
Hned první souboj mezi náhodně rozlosovanými aktéry soutěže přinesl nadmíru zajímavou podívanou. Po kompletních pěti kolech totiž hned šest z osmi soutěžících zapsalo dva přesné zásahy - Houšťa, Honza Černý, Šéva, Cuf, Kuci a Muri. Protože postup do semifinále si mohlo zajistit pouze trio účastníků, následoval rozstřel hraný na rychlou smrt, ve kterém se z postupu radovaly čerstvé posily Šéva a Kuci, společně s Houšťou.

Skupina B
Po pěti kolech si zásluhou dvou přesných zásahů zajistili postup Béřa a Vlčák, v rozstřelu pak svedli souboj o poslední postupové místo Ibra, Hušba a Maso. Dva prvně jmenovaní soutěžící svůj rozstřelový pokus neproměnili, zato Maso nadýchaným obloučkem trefil do černého a zamířil za postupem do semifinále.

Skupina C
V předposlední skupině zazářil Olie, který díky třem proměněným pokusům nenašel mezi soupeři konkurenci a stal se prvním semifinalistou skupiny. Balu, Kudy, Simon a Kestlík měli po pěti kolech po jednom úspěšném zásahu a o jejich postupu tak musel rozhodnout až rozstřel. Hned v jeho prvním kole si přesným pokusem zajistil pokračování v soutěži Balu, ke kterému se po dlouhém souboji zbylé trojice přidal Kestlík.

Skupina D
Závěrečné skupině kraloval Míša, který, stejně jako Olie v předešlé skupině, trefil hned tři břevna. Skutečný boj se rozhořel o dvě zbylá postupová místa – Zelí, Suk, Alex, Miňo a Mick zaznamenali dva přesné zásahy. Rozuzlení situace se zhostili Alex a Suk, kteří ve třetím kole rozstřelu mířili bezchybně a zaplnili poslední dvě volná semifinálová místa.

Semifinále 1
Ze šesti semifinalistů postupovali do velkého finále turnaje dva nejúspěšnější střelci. Prvním z nich se stal zkušený Kuci, který se nemýlil dvakrát z pěti pokusů. Krásný souboj o druhé místo proběhl mezi Šévou a Vlčákem, z vítězství se nakonec díky dvěma rozstřelovým zásahům radoval mladý obránce.

Semifinále 2
Oba své úvodní pokusy proměnil v přesné zásahy a následný postup Alex. Souboj o druhé finálové místo probíhal zejména mezi Míšou, Sukem a Oliem. Radovat se nakonec mohla sešívaná dvaadvacítka, která s přehledem proměnila svůj pátý pokus v celkově druhou trefu do černého a zaplnila poslední volné místo ve finálové čtveřici.

Finále
Do finále soutěže se tak probojovala čtveřice Vlčák, Kuci, Alex a Suk. Jejich souboj můžete sledovat na velkoplošných obrazovkách na SINOBO STADIUM v sobotu před zápasem s Teplicemi.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články