Čtvrtfinále MOL cupu doma proti Karviné | SK Slavia Praha
Více

Čtvrtfinále MOL cupu doma proti Karviné

Sešívaní si i v dalším kole MOL cupu zahrají doma na SINOBO STADIUM. Do Vršovic v rámci čtvrtfinále soutěže zavítá MFK Karviná, oficiálním hracím termínem je 3. duben.

Dalším soupeřem Slavie v cestě za obhajobou vítězství v MOL cupu bude MFK Karviná. Pro oba týmy půjde o reprízu čtvrtfinále hraného před dvěma lety, ve kterém sešívaní porazili v Edenu moravskoslezského soka 5:2. Za domácí se trefili Frydrych, Ščuk, Mingazov, Bořil a Tecl, hosté se prosadili díky brance Wágnera a zásluhou vlastního gólu Luftnera. 

Oba soupeři se v pohárové soutěži střetli i v roce 2009 a také tehdy ze vzájemného měření sil vyšla lépe Slavia. V osmifinále, hraném tehdy ještě na dva zápasy, sice nejprve podlehla Karviné venku 1:0, doma však dokázala zvítězit 2:0 a postoupila do další fáze poháru. Za sešívané se prosadil již ve třetí minutě Hloušek a postupový gól vsítil ve druhém poločase Šenkeřík.

Karviná do letošního ročníku MOL cupu vstoupila v Líšni, kde zvítězila vysoko 4:0. V další fázi soutěže se na domácí půdě střetla nejprve s Táborskem a vyřadila jej po výsledku 2:0, v osmifinále pak narazila na silný Jablonec, který po Krivárově trefě porazila 1:0.

Oficiálním hracím termínem čtvrtfinále MOL Cupu je středa 3. dubna, datum střetnutí se ale ještě může posunout. O konečném termínu i prodeji vstupenek budeme informovat na webu a na sociálních sítích.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články