Dalším členem sestavy pro virtuální derby je Kobby! | SK Slavia Praha
Více

Dalším členem sestavy pro virtuální derby je Kobby!

V neděli 10. května nastoupí za tým Slavie ve virtuálním derby proti největšímu rivalovi z Letné i zástupce našeho esports týmu Martin „Kobby“ Strnad.

Sešívaným fanouškům není Martin „Kobby“ Strnad vůbec neznámý. Právě on se stal prvním členem nedávno založeného esport týmu SUPERSLAVIA esports. Do největšího povědomí se dostal během turnaje Datart e:LIGY, kdy společně s dalším členem týmu pro virtuální derby Štěpánem „RIIJKEM“ Sobockim obsadili druhé místo. Na nedávnou spolupráci mohou společně zavzpomínat už v neděli.

„Je to podle mě pěkné zpestření v téhle těžké době a myslím si, že i pro fanoušky, když teď neprobíhají žádná fotbalové utkání. Moc se těším a doufám, že to hlavně zvládneme a vyhrajeme,“ říká Kobby, který v současnosti reprezentuje naše barvy na turnaji Sparta Invitation Cup, v němž se mu dosud dařilo.

„Zatím si vedu dobře, dostal jsem se až do semifinále, které se odehraje ve čtvrtek. Čeká mě nelehký soupeř Seron, ale v téhle fázi turnaji už si člověk nevybere. Doufám, že se mi ho podaří vyřadit a probojovat se do finále,“ uvádí jeden z favoritů turnaje.

Nedělnímu virtuálnímu derby přikládá Kobby velkou váhu. Jako velký slávistický fanoušek a člen našeho esports týmu vnímá událost jako prestižní souboj. „Připravovat se budu tak, že přes pátek a sobotu budu hrát víkendovou ligu a určitě se podívám na stream kluků ze Sparty, abych věděl, co od nich čekat,“ říká zkušený hráč.

Mimo Martina „Kobbyho“ Strnada a Štěpána „RIIJKA“. Sobockiho jsou v týmu Slavie pro nadcházející událost #derbypomaha i Peter Musa a Lukáš Provod za náš A-tým, Alex Král jako bývalý hráč a současný člen kádru Spartaku Moskva a herec, režisér, hudebník, a především zarytý a věrný slávista Vojta Kotek.

Vstupenky

Podpořte dobrou věc v této náročné době a přispějte také koupí vstupenky!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články