Dva měsíce na přípravu nám pomůžou | SK Slavia Praha
Více

Dva měsíce na přípravu nám pomůžou

V únoru bude v Edenu se svými spoluhráči krotit Jamie Vardyho, hvězdného útočníka Leicesteru. "Těším se na něj moc," usmívá se David Zima.

Co na los říkáte?
„Jsem určitě rád, že jsme dostali zrovna Leicester, i když jsem si víc přál Manchester United. Chtěl jsem anglického soupeře a máme ho.“

Čekají vás souboje s hvězdným útočníkem Vardym. Jak se na něj těšíte?
„Moc. Je otázka, jak budou souboje vypadat, ale těším se na něj. Je to velká hvězda Premier League.“

Sledujete výkony Leicesteru?
„Že bych ho měl nějak zvlášť nakoukaný, to říct nemůžu. Od roku 2016 se ale drží na špičce a předvádějí jeden z nejlepších fotbalů v celé Premier League.“

Trenér Trpišovský hovořil o tom, že může být výhodou, že zápas proběhne až za dva měsíce, bude čas soupeře nastudovat. Souhlasíte?
„Ano, čas na přípravu bude dlouhý, pomůže nám, snad se na ně důkladně nachystáme. Osobně samozřejmě na Premier League také koukám, vím, že, kvalita Leicesteru je velká. Čeká nás velice těžký soupeř."

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články