Hráči na hostování: Dva góly Matouška i Alvirův debut | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dva góly Matouška i Alvirův debut

O uplynulém víkendu nastoupili k soutěžnímu utkání čtyři kmenoví fotbalisté Slavie, kteří hostují v jiných ligových klubech. Jak se jim dařilo se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Matoušek (FK Jablonec): Povedený začátek sezony zažil mladý útočník hostující v severočeském klubu, k vítězství nad Bohemians přispěl skvělým výkonem korunovaným dvěma vstřelenými góly. V prvním poločase se nejprve prosadil po úniku po levém křídle, krátce před koncem utkání pak pojistil vítězství Jablonce umístěnou hlavičkou z velkého vápna.

Jan Sýkora (FK Jablonec): V premiéře za Jablonec strávil na hřišti celých devadesát minut a spolehlivým výkonem na pozici levého obránce přispěl k jasnému vítězství a zisku prvních tří bodů do ligové tabulky.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Urostlý chorvatský útočník nastoupil na závěrečných dvacet šest minut duelu na hřišti Ostravy, bojovným výkonem přispěl k vstřelení vítězné branky Liberce a skalpu protivníka.

Marko Alvir (FK Příbram): Po táhlých zdravotních problémech nastoupil pětadvacetiletý Chorvat ke svému debutu ve FORTUNA:LIZE. Na hřišti vydržel více než šedesát minut, ve kterých povedenou hlavičkou na zadní tyči přihrál na jediný gól Příbrami zakončujícímu Michalu Škodovi.

Jakub Jugas (FK Jablonec) a Jan Kuchta (FC Slovan Liberec) do úvodního ligového kola nezasáhli. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články