Hráči na hostování: Krásné trefy Kuchty a Sýkory | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Krásné trefy Kuchty a Sýkory

Jako každý týden vám přinášíme přehled hráčů Slavie na hostování. Mezi střelce se o víkendu zapsal talentovaný Jan Kuchta, ve čtvrtfinále MOL Cupu se gólově prosadil Jan Sýkora. Povedená utkání za sebou mají i stopeři Lukáš Pokorný a Jakub Jugas.

FORTUNA:LIGA

Jan Kuchta (FK Teplice): Mladý útočník nastoupil do zápasu proti Slovácku v základní sestavě a krásným gólem přispěl k vítězství Severočechů 2:0! V patnácté minutě duelu si talentovaný fotbalista naběhl na centr Hyčky a parádní střelou z velkého úhlu překonal bezmocného Trmala.

Jakub Jugas (FK Mladá Boleslav): Na pozici stopera odehrál celé utkání proti Spartě, spolehlivým výkonem zneškodnil ofenzivu letenských a přispěl tak k důležitému vítězství 2:1.

Matěj Chaluš (1. FK Příbram): Talentovaný obránce odehrál celé utkání na půdě silného Jablonce, porážce 3:0 ale zabránit nedokázal.

Oliver Kingue (1. FK Příbram): V utkání s Jabloncem strávil na hřišti celých 90 minut, ani on však vítězství Severočechů neodvrátil.

Jan Matoušek (1. FK Příbram): Rychlonohý útočník odehrál proti čtvrtému týmu ligové tabulky celý zápas, gólově se ale neprosadil a Příbram tak odjela ze severu Čech bez bodu.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Ve stoperské dvojici odehrál celé utkání na hřišti Plzně, těsné porážce svého týmu 3:2 ale zabránit nedokázal.

Júsuf Hilál (Bohemians 1905): V utkání s Plzní se na hřiště dostal v 56. minutě, když vystřídal Puškáče. Svému týmu dokázal pomoci vsítit dvě branky a vyrovnat nepříznivého skóre, sám se ale gólově neprosadil a domácí brankou v posledních minutách strhli vítězství na svou stranu.

MOL Cup

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Proti Olomouci odehrál celé utkání, svému týmu pomohl udržet čisté konto a přispěl tak k historickému postupu Klokanů do semifinále poháru.

Júsuf Hilál (Bohemians 1905): V zápase proti Olomouci se na hřiště dostal v 62. minutě a bojovným výkonem pomohl svému týmu vyválčit vítězství 1:0.

Jan Sýkora (FC Slovan Liberec): Na hřišti Baníku Ostrava odehrál 76 minut a parádním volejem po Hybšově centru otevřel střelecký účet utkání. Domácí však dokázali skóre zápasu otočit a zvítězit 2:1.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jonas Auer (FK Viktoria Žižkov): Na půdě Znojma nastoupil osmnáctiletý křídelník na celých 90 minut, výrazněji se ale neprosadil a porážce 1:0 se mu zabránit nepodařilo.

Ondřej Žežulka (FK Viktoria Žižkov): Proti jihomoravskému celku odehrál talentovaný obránce celé utkání, ani on však porážku Žižkova odvrátit nedokázal.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Na hřiště nastoupil v 74. minutě za stavu 1:0 pro hostující České Budějovice, zvrátit nepříznivý průběh utkání a porážku svého celku se mu však nepodařilo.

Česká fotbalová liga (ČFL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): Na hřišti Velvar odchytal celé utkání, v následném penaltovém rozstřelu zneškodnil dva pokusy soupeře a výraznou měrou tak přispěl k vítězství Vyšehradu 3:2.

Vojtěch Mareš (FK Slavoj Vyšehrad): Proti Velvarům strávil na hřišti celých 90 minut a spolehlivým výkonem v defenzivě přispěl k vyválčenému vítězství svého týmu.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): Na trávníku v duelu proti středočeskému celku vydržel 67 minut, kdy byl za nerozhodného stavu 1:1 střídán Danielem Krejdlem.

Daniel Krejdl (FK Slavoj Vyšehrad): Do zápasu proti Velvarům naskočil v průběhu druhého poločasu, v závěrečném penaltovém rozstřelu uspěl a pomohl tak k vítězství Pražanů 3:2.

Václav Pardubský (FK Slavoj Vyšehrad): Na hřiště se dostal v 81. minutě, kdy vystřídal Rataje. V penaltovém rozstřelu proměnil rozhodující šestý pokus a rozhodl tak o výhře Vyšehradu.

Ladislav Krobot (FK Slavoj Vyšehrad): Duel proti Velvarům pro něj začal v 87. minutě po vystřídání Čapka, i on v závěrečném rozstřelu pomohl proměněným pokusem ze značky penaltového puntíku k vítězství svého týmu. 

Lukáš Veselý (FK Loko Vltavín): Jednadvacetiletý záložník odehrál proti Zápům celý zápas a spolehlivým výkonem přispěl k vítězství Pražanů 1:0 po penaltovém rozstřelu.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Železiarne Podbrezová): V druhém kole skupiny o udržení odchytal talentovaný brankář celé utkání proti Senici, neinkasoval a pomohl tak svému týmu k bodu za bezbrankovou remízu.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články