Hráči na hostování: Matouškova trefa v Plzni na body nestačila | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Matouškova trefa v Plzni na body nestačila

Jak se o uplynulém víkendu dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Matoušek (FK Jablonec): V utkání na hřišti Plzně strávil na trávníku celý zápas, ve kterém patřil k nejaktivnějším hráčům na hřišti. Proti Viktorii se prosadil nejprve gólově, když po přihrávce Jana Sýkory otevřel v půlce prvního poločasu skóre střelou na vzdálenější tyč. Prsty měl mladý útočník i ve druhé brance svého týmu, kdy po jeho přihrávce poslal hosty do vedení Holík. I přes skvělý výkon však Jan Matoušek nakonec nedokázal zabránit těsné porážce Jablonce 3:2.

Jan Sýkora (FK Jablonec): Proti Plzni odehrál v záložní řadě Severočechů kompletní zápas a blýskl se zejména ve 26. minutě, kdy přesným pasem našel na hranici domácího vápna Jana Matouška, který pohotově otevřel skóre utkání. I ve zbytku zápasu patřil Jan Sýkora k opoře Jablonce, k zisku bodů však ani jeho snaha nakonec nevedla.

Jan Kuchta (FC Slovan Liberec): V utkání proti Teplicím strávil na hřišti 55. minut, gólově se ale neprosadil a za vyrovnaného stavu 1:1 byl střídán Oscarem.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): Při své premiéře v libereckém dresu strávil na hřišti více než sedmdesát minut a svojí aktivitou byl Liberci přínosem. Nejvíce na sebe upozornil poté, co skvělým pasem uvolnil Malinského, který ale ve vyložené příležitosti selhal.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Na trávník naskočil v 55. minutě za Jana Kuchtu s cílem zpevnit střed hřiště. Změnit vývoj skóre a zvrátit zápas ve prospěch domácích se mu ale ve zbylých minutách nepodařilo.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Do hry naskočil v 76. minutě za Alexandra Balutu a v závěru utkání se dostal do nadějné šance po centru Peška. Svoji příležitost však v gól nepřetavil a Liberec se s Teplicemi nakonec rozešel smírně.

Marko Alvir (1. FK Příbram): V utkání na hřišti Mladé Boleslavi odehrál celé utkání, ve kterém sice patřil k nejaktivnějším hráčům svého týmu, vysoké porážce 6:0 však zabránit nedokázal.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Proti Příbrami odehrál zkušený stoper celé utkání a spolehlivým výkonem v defenzivě podpořeným čistým kontem pomohl klokanům k bezrankové remíze.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): Proti Třinci odehrál talentovaný gólman celý zápas, i přes řadu dobrých zákroků ale inkasoval dvě branky a porážce Pražanů nezabránil.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): V zápase s Třincem strávil na hřišti kompletních devadesát minut a aktivním výkonem pomohl držet vedení domácích, v závěru však soupeř vsítil dvě branky a Vyšehrad z utkání odešel s nepořízenou.

Ondřej Žežulka (FK Slavoj Vyšehrad): Na hřiště se dostal v 70. minutě utkání za stavu 1:0, pomoci udržet vedení domácích se mu ale nepodařilo.

Lukáš Veselý (FK Slavoj Vyšehrad): Talentovaný mladík naskočil do utkání v poslední minutě s úkolem vyrovnat nepříznivé skóre, to se mu však nezdařilo a Třinec si odvezl tři body.

Tomáš Vlček (FK Ústí nad Labem): Do utkání se Sokolovem naskočil po zranění jednoho z domácích obránců ve 25. minutě za stavu 1:0, svému týmu nakonec pomohl k zisku bodu za končenou remízu 2:2.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Proti Sokolovu nastoupil mladý záložník na více než půl hodiny s cílem zpevnit střed ústecké zálohy, aktivním výkonem nakonec přispěl k dvoubrankové remíze.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Pohronie): V zápase proti Nitře inkasoval mladý brankář i přes řadu jistých zákroků tři branky a jasnému vítězství hostů zabránit nedokázal.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články