Hráči na hostování: Šestý gól Červa nasměroval Jihlavu k vítězství | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Šestý gól Červa nasměroval Jihlavu k vítězství

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem pravidelném přehledu.

Bundesliga

Petar Musa (Union Berlín): Na hřišti Leverkusenu odehrál mladý útočník necelou hodinu hry, výrazněji se ale neprosadil a za stavu 1:0 pro domácí byl třídán Pohjanpalem, který o několik minut později skóroval a rozhodl o konečné remíze 1:1.

FORTUNA:LIGA

Jakub Jugas (FC Slovan Liberec): Proti brněnské Zbrojovce odehrál na pozici stopera první poločas, ve kterém soupeři nedovolil skórovat. V úvodu druhé půle byl střídán Pourzitidisem, utkání nakonec skončilo remízou 1:1.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): Do duelu s Brnem naskočil v 76. minutě, hned o pár vteřin později vstřelili Severočeši úvodní gól utkání. V samotném závěru však o vítězství přišli zásluhou zakončujícího Růska.

Patrik Hellebrand (SFC Opava): Jistě sestupující Opava na svém hřišti vyzvala Olomouc, mladý středopolař na trávníku strávil téměř sedmdesát minut, než byl za stavu 0:1 střídán Holíkem. Utkání nakonec skončilo těsným vítězstvím Hanáků 2:1.

Jaroslav Zelený (FK Jablonec): Zkušený obránce nastoupil na pozici stopera v utkání na hřišti Příbrami, ve kterém předvedl tradičně spolehlivý výkon, nezabránil však překvapivé porážce 0:1, která zelenobílým značně zkomplikovala boj o druhé místo ligové tabulky. V utkání navíc obdržel svojí třetí žlutou kartu sezoně, kterou od rozhodčího viděl v 57. minutě.

Daniel Kosek (Bohemians 1905): Do zápasu na hřišti Slovácka naskočil mladý krajní bek v samotném závěru a v nastaveném čase pomohl hostům ubránit cennou remízu 1:1. Klokani tak prodloužili svojí rekordní sérii neporazitelnosti už na jedenáct zápasů.

Tomáš Malínský (FK Mladá Boleslav): Hbitý záložník naskočil do závěrečných deseti minut přestřelky se Spartou, gólové manko domácích ale nedokázal pomoci stáhnout a letenští tak vyhráli těsně 4:5.

Nehráli:

Ondřej Karafiát, Mohamed Tijani (oba FC Slovan Liberec), Lukáš Pokorný (Bohemians 1905), Laco Takács (FK Mladá Boleslav)

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Lukáš Červ (FC Vysočina Jihlava): Talentovaný střední záložník vsítil v utkání se silným Žižkovem svůj šestý gól v sezoně, v závěru první půle si nekompromisně poradil s pokutovým kopem a poslal svůj tým do vedení 2:0. Utkání nakonec skončilo těsným vítězstvím Vysočiny 3:2.

Tomáš Vlček (FC Vysočina Jihlava): Mladý obránce odehrál proti Žižkovu celý zápas, ve kterém, jako téměř v každém utkání odvedl spolehlivou práci a pomohl tak Jihlavě k těsnému vítězství.

Martin Otáhal (FC Slavoj Vyšehrad): Čtyřiadvacetiletý gólman čelil v Blansku hned devíti střelám na bránu, za svá záda ale pustil jen jeden balon a pomohl Slavoji k remíze 1:1.

Jan Vejvar (FC Slavoj Vyšehrad): V duelu dvou posledních týmů druholigové tabulky naskočil do závěrečných dvaceti minut, výrazněji se na trávníku ale neprosadil a domácí v poslední minutě utkání srovnali skóre.

Michal Vaněk (FC Slavoj Vyšehrad): Teprve dvacetiletý záložník naskočil do utkání s Blanskem na závěrečné minuty, ve kterých však Pražané ztratili těsné vedení a předposledním týmem tabulky pouze remizovali.

Jakub Křišťan (FC Sellier & Bellot Vlašim): Nadějný středopolař odehrál popáté v řadě celé utkání, spolehlivým výkonem ve středu zálohy pomohl k vítězství Vlašimi 1:0 nad Chrudimí a posunu tabulkou na průběžné skvělé čtvrté místo.

Matěj Jurásek (FC Sellier & Bellot Vlašim): Šikovný křídelník odehrál proti Chrudimi přes sedmdesát minut hry, střídán byl za vedení domácích 1:0, které Středočeši udrželi až do závěrečného hvizdu.

Nehráli:

Filip Prebsl (FK Viktoria Žižkov), Jakub Markovič (FC Sellier & Bellot Vlašim), Jakub Šilhan (FK Varnsdorf)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články