Hráči na hostování: Severočeské derby v režii Sýkory | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Severočeské derby v režii Sýkory

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Sýkora (FK Jablonec): V severočeském derby proti Liberci podal levonohý záložník skvělý výkon. Ve 44. minutě si nejprve naběhl na centr Kroba, hlavou usměrnil míč nechytatelně k tyči a vsítil první branku utkání. Ve druhém poločase pak přesným pasem přihrál na gól zakončujícímu Kratochvílovi a Jablonec nakonec ukořistil U Nisy bod za remízu 2:2.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): Proti Jablonci podal rumunský záložník dobrý výkon, který korunoval v 57. minutě, kdy krásnou přihrávkou vyslal do úniku Peška. Liberecký záložník se v dobré pozici nemýlil a poslal míč do jablonecké sítě, čímž vyrovnal stav utkání na konečných 2:2.

Jan Kuchta (FC Slovan Liberec): Proti Jablonci dostal kvůli karetnímu trestu Petara Musy důvěru od první minuty, i přes aktivní výkon se ale gólově neprosadil a v 78. minutě byl střídán.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Do severočeského derby naskočil v úvodu druhého poločasu, ve kterém spolehlivým výkonem ve středu hřiště pomohl domácím ke srovnání skóre a konečné remíze.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): V domácím utkání proti Opavě odehrál celý zápas. V první půli měl na hlavě úvodní gól zápasu, skvěle ho ale vychytal hostující Fendrich. V defenzivě po celý zápas předváděl spolehlivý výkon, pomohl udržet čisté konto a přispět k cennému vítězství klokanů 1:0.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): V domácím utkání proti Jihlavě čelil dvěma střelám, ze kterých inkasoval jednu branku a pomohl Pražanům k cenné remíze 1:1.

Lukáš Veselý (FK Slavoj Vyšehrad): Na pravé straně zálohy odehrál téměř celé utkání, ve kterém aktivním výkonem přispěl k zisku důležitého bodu.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): Do utkání naskočil v 85. minutě za Lukáše Veselého a pomohl udržet nerozhodný výsledek až do závěrečného hvizdu.

Vojtěch Mareš (FK Slavoj Vyšehrad): Do zápasu se dostal na konci zápasu, s cílem vyztužit zálohu Vyšehradu pro závěrečné minuty utkání.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Do utkání proti Chrudimi naskočil v 80. minutě za stavu 2:0 pro domácí Ústí a aktivním výkonem pomohl udržet vedení svého týmu až do závěrečného hvizdu.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Pohronie): Na hřišti silného Slovanu Bratislava čelil mladý gólman pěti střelám, ze kterých dvakrát inkasoval a nezabránil těsné prohře 2:1.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články