Hráči na hostování: Skóroval Matoušek i Baluta | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Skóroval Matoušek i Baluta

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Matoušek (FK Jablonec): Návrat po zranění vyšel mladému útočníkovi skvěle. V duelu se Spartou se na hřiště dostal v úvodu druhého poločasu za stavu 0:2, hned po minutě pobytu na hřišti ale talentovaný mládežnický reprezentant snížil skóre na rozdíl jediné branky. Heču překonal parádní ranou z dálky. V 53. minutě mohl navíc přidat i další gól, z voleje ale napálil pouze připraveného gólmana hostů a Severočeši nakonec remizovali se Spartou 2:2.

Jan Sýkora (FK Jablonec): Proti Spartě odehrál kompletních devadesát minut a velkou měrou se podílel na zisku cenného bodu. Do dějin utkání se nejvýrazněji zapsal v 74. minutě, kdy jeho nebezpečný pas do pokutového území hostů proměnil ve vyrovnávací branku Chramosta.

Jakub Jugas (FK Jablonec): Urostlý obránce naskočil do ligového zápasu poprvé od srpna, přesto spolehlivým výkonem v defenzivě pomohl Jablonci k cenné remíze 2:2. V samotném závěru zápasu dokonce poslal hlavou Severočechy do vedení, branka mu ale nebyla uznána kvůli útočnému faulu domácích.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Ve skvělé formě hrající útočník se po delší době nedokázal gólově prosadit a jeho tým padl na hřišti Plzně 4:1. Největší šanci na vstřelení branky měl chorvatský reprezentant čtvrt hodiny před koncem utkání, ve velké šanci ale střílel nepřesně.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Proti Plzni odehrál 57 minut, ve kterých se výrazněji neprosadil a porážku Severočechů odvrátit nedokázal.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): V Plzni na sebe rumunský záložník poprvé upozornil v desáté minutě, kdy s pomocí teče blokujícího Kayamby procedil za Hruškova záda střelu z přímého kopu a otevřel skóre utkání. Na hřišti ale talentovaný tvůrce hry nevydržel příliš dlouho, ve 29. a 30. minutě viděl dvě za sebou jdoucí žluté karty a trávník musel předčasně opustit.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Na hřišti silné Mladé Boleslavi odehrál zkušený stoper celý zápas, těsné porážce klokanů 2:1 ale nezabánil.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): Proti silným Pardubicím čelil mladý brankář šesti střelám, ze kterých dvakrát inkasoval a Pražany tentokrát k výhře nedovedl.

Vojtěch Mareš (FK Slavoj Vyšehrad): V defenzivní řadě domácích odehrál urostlý obránce celý zápas, porážce svého týmu ale zabránit nedokázal.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): Na trávníku strávil rychlonohý záložník šedesát minut, ve kterých se však výrazněji neprosadil a za stavu 0:1 byl vystřídán.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): V utkání na hřišti Viktorie Žižkov nastoupil talentovaný záložník opět v základní sestavě a na hřišti vydržel 71 minut, v ofenzivě se ale neposadil a za stavu 1:0 pro domácí byl střídán.

Tomáš Vlček (FK Ústí nad Labem): Proti Žižkovu odehrál mladý obránce na pozici levého beka celý zápas, ani jeho aktivní výkon však porážku Severočechů neodvrátil.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Pohronie): V utkání na hřišti Trnavy čelil talentovaný brankář osmi střelám, ze kterých třikrát inkasoval a jeho tým prohrál těsně 3:2.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články