Hráči na hostování: slaví van Buren s Hellebrandem, Stejskal debutoval | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: slaví van Buren s Hellebrandem, Stejskal debutoval

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Lukáš Červ (Dynamo Pardubice): Do utkání proti Baníku naskočil mladý záložník v samotném závěru utkání za stavu 3:0 pro Ostravany. Během krátké chvíle už nestihl pomoci týmu ke korekci výsledku a Pardubice si tak po výhře v Mladé Boleslavi připisuji do tabulky další porážku.

Mick van Buren (SK Dynamo České Budějovice): Zkušený holandský křídelník nastoupil proti Olomouci v základní sestavě a svojí neúnavností v ofenzivě pomáhal domácím ve vytváření slibných příležitostí. Střídán byl za stavu 1:1 čerstvým Mihálikem, utkání nakonec skončilo těsnou výhrou černobílých 2:1.

Patrik Hellebrand (SK Dynamo České Budějovice): Talentovaný středopolař nastoupil na trávník v 79. minutě náhradou za odchovance sešívaných Matěje Valentu. Olomouc už v té chvíli hrála pouze v deseti hráčích po vyloučení Gonzáleze. I díky aktivnímu výkonu kmenového hráče Slavie, který se v 83. minutě prezentoval nebezpečným zakončením, Budějovičtí v závěrečných minutách vybojovali penaltu, ze které skórovali a připsali si tak důležité tři body do ligové tabulky.

Jan Stejskal (SK Sigma Olomouc): Ve svém prvním ligovém zápase v letošním roce a premiérovém v barvách Olomouce čelil talentovaný gólman čtyřem střelám soupeře mezi tři tyče. Nejvíce se zaskvěl při střele Patrika Hellebranda v závěru utkání, celkově ale dvakrát pustil míč za svá záda a Olomouc na jihu Čech padla těsně 1:2.

Júsuf (FC Slovan Liberec): Bahrajnský útočník nastoupil na hřišti silné Plzně v základní sestavě. V utkání se dostal do dvou nebezpečných zakončení, v obou případech ale míč poslal vedle brány. Střídán byl v 57. minutě čerstvým Rabušicem, Viktoria nakonec utkání opanovala a zvítězila 2:0.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články