Informace o prodeji vstupenek na derby | SK Slavia Praha
Více

Informace o prodeji vstupenek na derby

Slavia odehraje 289. derby na Letné v sobotu 17. března od 17:30. Vstupenky do sektoru hostů, které byly ve čtvrtek v přednostním online prodeji pro permanentkáře, jsou vyprodány.
Celková kapacita sektoru hostů, která nám byla přidělena, je 1029 míst v sektorech H85, H86, D91, D92, D93 a D94. Cena lístku do sektoru hostů je 220 korun. Část z této kapacity byla určena pro přednostní prodej pro majitele permanentních vstupenek, část je určena pro členy fanouškovských organizací Odbor přátel, Fanklub a Tribuna Sever.

Nákup pro permanentkáře

Přednostní prodej vstupenek pro majitele permanentních vstupenek byl realizován formou online prodeje, který byl spuštěn na Ticketportalu ve čtvrtek 8. března ve 12 hodin. Na jeden uživatelský účet a jednu permanentku bylo možné koupit jeden voucher na vstupenku. Kapacita vstupenek určená pro permanentkáře byla vyprodána během 20 minut. Do online prodeje ani do prodeje na pokladnách nebudou uvolněny žádné další lístky.

Z online prodeje mají fanoušci hometicket, který je nutné vyměnit na pokladnách v Edenu za vstupenku. Výměna bude možná během otevírací doby pokladen v pátek 9. března (12 - 18) a v neděli 11. března (10 - 14). Jeden fanoušek může vyměnit i více hometicketů, ale je nutné je přinést na pokladny vytištěné. Upozorňujeme, že vstup s hometicketem na derby nebude možný, každý si musí vyměnit hometicket za lístek!

Prodej pro členy fanouškovských organizací

Odbor přátel distribuoval vstupenky svým členům podle počtu členů v odbočce, kapacita vstupenek už byla vyčerpána.

Kapacita vstupenek určených pro Fanklub byla vyčerpána a Fanklub už nemá žádné další lístky k distribuci.

Tribuna Sever distribuuje vstupenky mezi své aktivní členy. 


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články